Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

referat na studia, czy mozna sciagnąc bezczelnie całosc

Polecane posty

Gość
a Tobie to naprawde przeszkadza czy szukasz konfliktu ?

Gość i siedzisz i pieprzysz
szukam konfliktu:classic_cool::D:D

Gość
tak myślałąm :classic_cool: )) ale ja sie nie lubie klocic :classic_cool: )) lepiej zarwij do BNB ego :classic_cool: :> ?:>

Gość i siedzisz i pieprzysz
(wyżej był podszyw) Powiem tak... kilka razy zobaczyłem ciekawy temat topiku i wszedłem w nadziei poczytania czegoś ciekawszego niż ten wszech-dominujący bełkot w tym miejscu niestety - totalne rozczarowanie w środku temat skwitowany jednym banalnym-nudnym zdaniem lub nawet słowem autor - ty masz takiego nicka, że łatwo zapada w pamięc mój błąd - czytam tematy, nie zerkam na autora jednak po kilku takich "wpadkach" nauczyłem się patrzę na autora - jesli to ty przeważnie nie wchodzę jednak... bywa, że się zapomnę :D i... zwyczajnie drażni mnie twoja pustota

Tak to jest dzisiejsza młodzież.... studenci za dychę i marni fachowcy, ściągać referat.... na mojej uczelni KAŻDY wykładowca ma zainstalowany program plagiat, który przeszukuje nie tylko bazy w internecie, ale także w zasobach uczelni wyższych więc na pewno żadne ściąganie by nie przeszło.:) Ci , którzy próbowali jużwylecieli. i dobrze. nie znoszę pseudo mądrych. albo chcesz studiować albo nie- kogo chcesz oszukac?

dokładnie ! matoly koncza te studia !! niech wprowadza powszechny antyplagiat do najmniejszych zadan, bo to co sie dzieje na uczelniach to glowa mala