Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

referat na studia, czy mozna sciagnąc bezczelnie całosc

Polecane posty

Gość
:O:O:( pewnie chcecie mnie oszukac, a nawet jakby nie , to nie bede Wam gitary zawracac swoimi referatmi ale dzieki 🌼 , znalazłam jakies dwa :/ na necie, i mam ksiazke tzos posklejam z tych trzech

Gość
mnie stres demotywuj e nie mam tego pozytywnego :O:O cześć Freydis 🖐️ a BNB no pomysł niby niezły :classic_cool: a jednak taki troche no niefajny :classic_cool: ))

Gość
stosuje dla Was zasade ograniczopego zaufania :(

Przerwa 🖐️ ludzie ci chca pomoc, mowia daj temat a ty jak zwylke sie w takich sytuacjach wycofujesz :o boisz sie ze ktos po przez temat cie wykryje i znajdzie :o ? nierozumiem po co zalozylas ten temat wogole :o

Gość
no i mam racje :classic_cool:) ze tak robie :O:O:O

Gość
no nie po to zeby mi go napisali, tylko zeby powiedzieli czy tematy sciangiete z neta pprzechodza i tzo eewetualnie za to grozi

no ale pomocy tez nie chcesz :o ciezki z ciebie czlowiek :classic_cool:

doniosę profesorowi i wyleją ciebie z uczelni za plagiat!!!!!!!!!!!!!!! a poza tym na uczelni maj specialny program ktory sprawdza czy ściągało sie z internetu :o :D

przechodza jak masz farta, jak juz jestes taka madra to sciagnij i pozmieniaj zdania zeby byly w 'twoim stylu' a nuż bedziesz miec szczescie

Gość
no nie chce :O bo sama widzisz jacy ludzie tu siedza :classic_cool: ))

Gość 123456789....
przerwa jak zawsze robi z siebie ofiare losu. wez ty zrezygnuj z tych studiow bo zajmujesz miejsce temu kto naprawde chce sie uczyc!

Gość
tak wlasnie to miałąm na mysli

Gość
nie zajmuje , bo inni jak chca tez moga do nas wpasc, miejsca jeszcze sa ale juz na semestr zimowy

oj a myślałam ze ze nie to ciezki przypadek jest :classic_cool: :D Przerwa tobie by sie przydala kuracja antykafeinowa :P

no to zazdroszcze :) ja niewiem czy bd miala kaske by pójść na takie studia jak chce na prv wiec czeka mnie naprawde duzo nauki :) aa ty sie ciesz ze jestes gdzie jestes i pamietaj ze papierek sobie kupic mozesz ale wiedzy nie 🖐️

Gość
na prywatnych i państwoych ceny studiów zaoczycnych sa bardzo zblizone, jak nie wyzsze , jak np, płaci moja kolezanka :]

Gość
aa :classic_cool: myslałam ze mówimy o zaocznych i rózniacach cen w szkołach a nie o zaocznych czy dziennych wiecie czasami dzienne wypadaja drożej niz zaoczne

Gość hłehłe
e to jak na prv to sciagaj z netu ten referacik;)

moj chodzi na zaoczne - przeniosl sie z dziennych i ma chyba tylko 50zl roznicy acz i tak sobie niewyobrazam bulic kolo 6stow za szkole na msc :o

Gość
no ja aż tyle nie płace:O:O ale fakt ceny wahaja sie od 350--600 w zaleśnosci od kierunku

Gość i siedzisz i pieprzysz
trzy po trzy zamiast pisać jesteś beznadziejna tak jak twoje topiki i ciągłe szukanie akceptacji i zainteresowania ze strony innych