Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa789

ogoliłam se cipkę

Polecane posty

Gość ewa789

Niedawno ogoliłam se cipkę. Co prawda nie tak do końca , ale mam już mniej tych włochów. Jestem po okresie i czuję taka ochotę..... Moja cipka wydaje mi się jakby bardziej wystająca, bardziej obrzmiała i chętna. Nie mogę się opędzić od myśli jakby to było gdyby ktoś ją dotykał i pieścił. Cały czas o tym myślę. Nawet dziś miałam taki sen, że byłam na kichś badaniach okresowych i lekarz nie mógł się oprzeć i niby to najpierw przez przypadek pogłaskał mój tyłek (bo miałam ściągnąć majtki, ale byłam w koszykce u góry), a potem brzegiem dłoni dotykał mojej szpary. Cały się trząsł z podniecenia i ze strachu jak mnie zobaczył bo przecież był w pracy a tu tak się ppodniecił na moj widok. Miło mi było w tym śnie i teraz też cały czas myslę jakby to było gdyby to zdarzyło sie naprawdę. Nie wiem co się stało ale ona jest bardzo jakś chętna i nabrzmiała

Gość On30.
Jak chcesz moge ci ja wylizac. Usiadziesz mi na twarzy a ja bede ja piescil ile tylko chcesz

Gość 205 cm
jak to pisała kobieta to ja jestem miś polarny :)

Gość ewa789
do 205 cm Czemu wątpisz że pisała to kobieta? Nie pierwszy raz se ją ogoliłam i nigdy czegoś takiego jak opisałam nie czułam. Podejrzewam że ta moja chcica nie wynika z faktu ogolenia, tylko po prostu z chcicy. A to że mam ja akurat w tej chwili wygoloną dodatkowo wmaga chcenie.

Gość ewa789
Wydaje mi się ona taka okrągła, jakby wystająca, ciąglę ją czuje i przez to mnie podnieca. jest nabrzmiała i gdyby ktoś ją dotknął tak niby przypadkiem to byłoby mi strasznie miło. A co do lizania to nie przepadam

Gość ewa789
Wiem że swędzi strasznie, bo kiedyś też goliłam i nie mogłam znieść tego swędzenia. Teraz niemam całkiem ogolonej, jedynie - przycięte że tak powiem. A tam głębiej to mocniej ale obejdzie się bez świądów. I dzieki temu że tam głebiej sobie ogoliłam to czuje że taki łatwy do niej dostęp i jest bardziej jakby stercząca. Och jakbym chciała ją dotknąc

Gość ewa789
A czego się nauczyłeś dzięki mnie?

Gość ewa789
Jest prawdziwa! A ty się uważasz za kogo? Jasnowidza jakiegoś? Ze tobie się wydaje, że to co napisałam jest fałszywe, to wcale nie znaczy że tak jest. Ph, też mi coś

Gość gość
Swędzi, bo swędzi. Możliwe, że to jakieś włoski zostały i to się przykłada, kuurwa nie wieem ;x Mam tak samo. x.x Ja tak samo nie wiem co robić , sory ,że nie pomogłam ;c

Gość gość
Nie ma to jak odgrzebać temat sprzed 2,5 roku tylko po to, żeby jakieś głupoty dopisać :o

Gość gość
A nawet sprzed 3,5 roku :o

Gość gość
ewa789 napisz do mnie na : wodospad@wp.pl

Gość prowo men
ogoliłać c*pke z krzaczorów i okazało się że ci ptak urósł w tej dzungli,i nie wiedziałaś o tym?

Gość mauaa
aby was nie swedzialo po goleniu miejsc intymnych polecam krem do depilacji jaki kolwiek, nie podrażnia jak włosy odrastają to naprawde nie swędzi nic, duzo osób chwali :) :D

Gość kira14tka
Mam 14lat, i pierwszy raz ogolilam sie na zero.

Gość gość
To teraz się zacznie gehenna.Jak u faceta.Te odrastające są nie do zniesienia,swędzi i ... ja nie golę na zero i nie przeszkadza to mi ani mojemu.Teraz nawet nie pozwala mi golić i widzę,że tym go bardzo uszczęśliwiam.

Gość mokraja
Kirka a bylo co golic ?

Gość mroga
a nie lepiej bylo te twoje klaczki opalic?

Gość mokraja
Dobry pomysl .

Gość gość
Co na to mama

Gość gość
kira14tka,mokraja, mroga a wiecie do czego służy c...pa oprócz codziennej higieny :-)

Gość gość
kira14latka--a co juz bylas p******a,czy lizana

Gość gość
Ewa 789 czy masz juz odrosty Bo jak tak musi bardzo swedzic I chick jesze wieksza

Gość gość
Ja tez ogolilam I jest super

Gość kira14tka
Nie bylam ani lizana, ani j....a. Zrobilam sobie fotki na pamiatke.

Gość mokraja
To pochwal sie i pokaz

Gość gość
Tez chętnie bym zobaczył