Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolletta villas

Czy wrazliwy facet bedac 5lat w zwiazku moze po rozstaniu stracic ochote na wiaz

Polecane posty

Gość wiolletta villas

anie sie w zwiazki? Czy nawet jak podoba mu sie kobieta moze nie miec ochoty angazowac sie z nia w zwiazek? Czy to sciema, bo nawet jak cierpi i spotka taka, ktora naprawde mu sie spodoba bedzie chcial sie z nia zwiazac? Prosze odpowiadajcie

Gość violetta villas
tak pytam co prawda jestem facetem i ciekaw jestem jak widza nas kobiety pod tym względem

Gość wiolletta villas
nie podkladaj sie pode mnie, a jesli juz to robisz to patrz przynajmniej ile liter jest w moim pseudo

Mi się wydaje że jak pozna taką która mu się spodoba, zakocha się w niej to będzie z nią. Zazwyczaj miłość przychodzi niespodziewanie, nikt tego nie wie kiedy, czy się chce czy nie, to przyjdzie. A dopóki się nie zakocha, to będzie gadał że nie chce się angażować bo nie czuje nic do niej.

Gość wiolletta villas
uuu cóż masz a problem , czekasz zapewne na mądre odp? Nie oczekuj bo tu sami małolaci 15-32

Gość wiolletta villas
a w tobie nie chce sie ten zakochać :D czy co?Czy zerkasz na niego i miewasz zludzenia?

Gość wiolletta villas
sama mam dopiero 24 wiec zbyt duzo o zyciu jeszcze nie wiem, choc czasem wydaje mi sie ze wszystkie rozumy pozjadalam:)

Gość wiolletta villas
tak we mnie, wlasnie nie chce sie zakochac, jakbym mogla to chetnie spuscilabym mu za to lanie

Gość możliwee