Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belbelucha

nawet nie wiem kiedy zapomniałam zjeść jedną tabletkę...

Polecane posty

Gość belbelucha

;/ kurde przez to całe sylwestrowe zamiesznia zapomniałam wziac jednej tabletki w pierwszym tygodniu....zasraństwo ...;/

Gość belbelucha
nawet nie kracz! dziecka teraz nie chcę;/

Gość belbelucha
na wszelki wypadek połknełam dwie (zaległą i bieżącą) heheh pewnie i tak nie zmieniłoby to ale zawsze coś:P

Ja też nie chcę ! :D Dobrze zrobiłaś. W sumie to nie taki duży problem. Trzeba po prostu przez tydzień poużywać gumek.

Lily to ja załozyłam temat :) Najlepsze jest to ze dopiero dziś zorientowałam sie ze zapomniałam ktoregos dnia jednej a wiem ze na pewno wczoraj zjadłam, wiec moze zapomniałam w czwartek?;/ a od czwartku działo się ....oj działo....;/ cream-> zamknij się

cream jesteś grubą samotną kobietą, niedoszła zakonnica czy pryszczatym prawiczkiem? ;/

**CREAM** wzajemnie :D:D calabaza wcale tak łatwo w ciążę się nie zachodzi... Ja kiedyś znalazłam w plecaku w którym trzymałam tabsy zagubioną pigułkę... Po prostu kiedyś jej nie wzięłam wogóle bo wyleciała jakoś z opakowania i nawet nie wiem kiedy. Wtedy to dopiero mi dreszcz po plecach przeszedł.

Lily to dobrze.... pocieszyłaś mnie trochę bo póki co nie mam kompletnie warunków do zakladania rodziny :) ale za kilka lat... kto wie, kto wie :P:P

Chodzi o tą grę on-line? Nie znam się na medadżerach. Wolę Wowa :P Calabaza Ja tak samo. Sama czuję się jeszcze jak dziecko... więc nie wyobrażam sobie, żeby je mieć. Narazie oczywiście.