Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mawetka

i co dalej...

Polecane posty

Gość mawetka

Witajcie wczoraj moj chlopak powiedzial mi ze w tym roku bedzie mial dwie delagacje po 2 tygodnie wiosna i latem w bieszczady i do austrii Wiem ze od ponad roku pracuje z nim mlodsza nawet ladna dziewczyna i czesto o niej mowi , ale niby ja z nim nic nie laczy , a ja nie wnikam w to.ja w gruncie rzeczy nigdy nie bylam osoba podejrzliwa i nie chce byc taka, ale rok temu zdarzylo mu sie pojechac na 3 tyodnie w delegacje i powiedzial mi o tym dzien przed.. stanelam jak wryta i bylo mi bardzo przykro , ale wybaczylam pod warunkiem ze juz nigdy nie wyjedzie beze mnie.poniewaz on w delegacje nie musi wyjezdzac , to sa tylko konferencje dla chetnych i wiele kolegow z pracy nie jezdzi.zerwalam z nim godzine temu bo mnie to przeroslo.czy dobrze zrobilam? prosze o rade.

Gość karmelowa kraina
dobrze zrobiłaś , ten drań cie oszukuje

Gość miranka
mysle ze dobrze .... a co on na to?

Gość mawetka
narazie nic sie nie odzywa , mysle ze czeka az mi przejdzie zlosc i zaakceptuje te wyjazdy...:(

Gość wnyczke
jak sie nie odzywa to wyglada jakby tylko na to czekal ... ;/

Gość mawetka
zerwac defintywnie? mam dosc, i nie chce sie dluzej zadreczac, naprawde zle sie czuje

Gość posolaa
truudna sprawa ale ja bym zerwala

przetrzymaj go, jak mu zalezy bedzie cię prosił o bycie razem

Gość Ona i on zbierają złom
jedzie sobie odpoczac i sie pobawic z mlodsza i ladniejsza robi sobie wakacje od ciebie

dobrze zrobiłaś, teraz zobaczysz jaka bedzie Jego postawa, wiesz skoro nie są obowiązkowe to po co jezdzi...?

Gość mawetka
planuje nic sie nie odzywac oby mi starczylo sily , ale czuje ze , nawet jak sie odezwie to bedzie chcial zalagodzic lub obcieca ze nie pojedzie a i tak wiem ze to zrobi, to jest pol roku czasu ..nie mamy dzieci , moze zerwac?, szkoda mi tylko tych 2 wpolnych lat:(

Gość ja_______
Zostaw go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem, że kochasz i tego nie chcesz zrobić i wątpię, że zrobisz. Jednak to jedyne słuszne wyjście. Widać nawet tylko po tym co piszesz, że kłamie. wiesz co? Mój facet to zawsze mówił, że nigdy mnie nie okłamie itd, zgrywał świętoszka. I wiesz co? Nawet on potrafił okłamać. Więc wyciągnij wnioski. Cześć.

Gość mawetka
nie wiem po co jezdzi , moze chce odpoczac i tak mu placa za wyjazd

Gość ja_______
mawetka.. sama nie wiem, co robić. Czy zostawić, czy nie. Tzn wiem, że powinnam zostawić. Ale kocham szalenie i to mnie niszczy. Ale wiem, że i tak rozstaniemy się prędzej czy później. Z kłamcą i niedojrzałym emocjonalnie 26 latkiem nie będę.

teraz Ci szkoda 2 lat...ale lepsze to niż gdybyś miała pózniej żałować całego życia

Gość mawetka
..gdyby to bylo takie latwe , ciagle jestem w szoku ze tak powiedzial bo dobrze wie jaka jest umowa :(, przysieglam sobie ze to jest koniec

pewnie że nie jest łatwe, ale chyba warto być z kimś kto liczy się z Naszym zdaniem i uczuciami ?

Gość mawetka
pewnie ze tak..,szkoda ze ludzi nie poznaje sie od razu.

Gość mawetka
dla niego to normalne i on uwaza ze moze robic jak chce ,to ja tylko stwarzam problem, nie chce zadnych klotni , wole sie rozstac

skoro tak mówi to jest dupkiem :-( nie marnuj sobie życia kobieto :-(

Gość Ona i on zbierają złom
skoro ci szkoda 2 lat to zmarnuj lepiej cale zycie z gosciem ktyry juz jest toba znudzony i szuka nowych atrakcji

dobrze zrobilas ze zerwalas z palantem gdyby cos do Ciebie czul to nie myslal by o jakichkolwiek wyjazdach. na pewno zaplanowal sobie wyjazd w wakacje zeby sie zabawic z ta laska z pracy. i nawet niech Ci przez mysl nie przejdzie zeby do niego wracac! Trzymaj sie, pozdrawiam ;-)

Gość mawetka
dziekuje za rady postaram sie tym razem byc stanowcza i skonczyc to.trudno , nie spodziewalam sie tego .ale wiem ze nie chce zeby tak dalej bylo.. oby udalo sie wytrwac.

musisz być stanowcza, bo jeżeli znów mu odpuścisz, to facet wogule nie bedzie Cię już szanował......

ja bylam z takim dupkiem przez to ze nie bylam stanowcza, strasznie cierpialam. jak teraz sie jakis napatoczy i nie bedzie sie liczyl z moim zdaniem to niech wraca skad przyszedl, bo ja nie mam zamiaru sie wkur***c :-P

Gość mawetka
taa, ale skad wiedziec kto jest dupkiem kto nie ? ja dopiero po roku chodzenia dostalam niespodzianke.. ,a dopiero teraz zrozumialam ze nie warto wybaczyc, to bylo o raz za duzo i wtedy byl dobry moment na zerwanie , teraz jest duzo ciezej ale nie widze innej mozliwosci

Gość kornila
powiem taK, mialam podobna sytuacje i to sie zle skonczylo,na haslo DELEGACJA zrywam od razu!!!!

Gość kolus
daj na pzetzymanie nie odzywaj sie nic przez tydzien!! zobacz po tygodniu jak bedzie , jak bedzie pitolil o delegacji to h.uu mu w dup..:P

Gość saaaraa
podobnie jak moj pzedmuwca tez bym dala na przetrzyamnie:P , a co ci szkodzi!! pobaw sie draniem:P, daj wiekszy dystans bo z tej waszej znajomosci to nic nie wyjdze

Gość mawetka
.. ale ja juz mam dosc rozmowy z nim.. mielismy umowe , ze zadnych oddzelnych wyjazdow, on wie co to oznacza :( , dla mnie sprawa jest wyjasniona -ale jest mi ciezko