Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seductive077

Idealny wzrost dla kobiety

Polecane posty

Gość seductive077

Podajcie propozycje

Gość aandres
175cm

Gość nnnadiee4
178cm

Ludzie, no co wy! Ja mam 168cm (jestem chuda przy tym) i uważam się za babocha z takim wzrostem. Idealna, drobna kobieta to 162cm:) Tyle chciałabym miec... ehhh...

Gość b_eksia
160-170 cm

Gość a ja mam 181cm wzrostu
170cm dla mnie ideany zwrost dla dziewczyny, sama bym chciała tyle miec :(

Gość mulek
ile jeszcze takich tematow zalozysz? idealna kobieta, kochanka, wzrost.... autorko dla kazdego ideal jest inny;) a tak w ogole to idealy nie istnieja

bez przesady...kobieta ktora ma 160 i mniej to jest kurdupel i wyglada jak dziecko. takie babki maja krotkie brzydkie nogi i wygladaja jak jakies krasnale. moim zdaniem odpowiedni wzrost to jakies 170-175. ja mam 173.

*wzrost

Gość OlaJemioła_
170-175 sama mam 165cm :O

Gość seductive077
Mulek jak ci nie odpowiada to nie wchodz prosta sprawa

Gość interwencja
jak zwykle są tu dwa rodzaje kobiet: a) te niskie, które chcą być wyższe/te wysokie, które chcą być niższe, b) te wysokie jeżdżące po niskich/niskie jeżdżące po wysokich. pytanie z dupy, zero porozumienia, zero odpowiedzi, która da realny wynik 🖐️

Gość Klaudiusia009
wg mnie idealny wzrost dla dziewczyny to tak 172cm-174 taki przedział i naprawde super takie wyglądają pod warunkiem,ze są zgrabne,mają wciecie w talii ,szczupłe nogi (niezbyt długie tylko pasujące do reszty sylwetki) sama mam 168cm i jakos sie niczym specjalnym nie wyrozniam bo nie jestem ani za wysoka,ani za niska ,a jedna chcialabym sie czyms wyrózniac,zeby ktos na moj widok zrobil karpika..150cm w sumie miec bym nie chciala ale chyba woallabym miec 150 niz 180 ....dlatego wg mnie idealny wzrost to ten 172-174 i koniec kropka.DZIEWCZYNY NIE OSZUKUJCIE SIE I NIE BADZCIE ZAZDROSNE I TAK KAZDA Z NAS JEST PIĘKNA!

Klaudusia009 napisalas ze wolałabys miec 150cm niz 180cm tak czy siak jak chcesz zeby ktos karpika robil to 150cm to zly wybór. Dziewczyna ktora ma 150cm ma ogromne pole popisu, szpilki itp i juz wyrównuje sobie wzrost, a osoby 180cm??? samym wzrostem wzbudzaja zainteresowanie, tak jest w moim przypadku, tyle pocieszenia dla mnie ze coraz wiecej dziewczyn widze w podoobnym wzroscie i moge z daleka zobaczyc jak to wyglada, podoba mi sie srednio ale coz nog sobie nie utne ;)

Gość i cccooo
dajcie spokoj idealny ,,to niekazdy musiei miec 170 ,a czy 209 ,moze byc?

Gość Klaudiusia009
tzn.słuchaj .. mam kuzynke 180cm i nie podoba mi sie ona moze nie przez wzrost,ale ogólnie jej twarz i budowa.. dlatego mam taki uraz,ale jeślimam byc szczera to kiedys bo z 2lata temu w wakacje zobaczyłam na miescie dziewczyne ideał ..po prostu ideał,a miala tak z 183cm jak nie wiecej ... jedyna osoba,ktora zrobila w życiu na mnie takie wrazenie,piękne długie brązowe loki ,cudowna twarz,piwne oczka,piękne zgrabne długie nogi no boska,ale co z tego jak to jedną taka zobaczylam,a wiekszosc co obserwuje majace te 180 jak dla mnie dziwnie sie poruszają i ubierają za mało gustownie.. dlatego tak strzelilam,ze wolabym miec te 150 niz 180 bo jednal nie wiem czy bym sie urodzila taka proporcjonalna,a wg mnie lepiej wygląda niska i nieproporcnojnalna niz ta wysoka i nieproporcjonalna.. dlatego idealny wzrost 172-174 i by było super ;) 165cm-> ten wzrost mnie strasznie irytuje jak niekotrzy mowia,ze to iidealny ,a w czym on jets idealny? jak 3/4 społeczenstwa .. normalny nic nadzwyczajnego..

Gość Martynkowska __23
zgadzam się, głupie pytanie głupie odpowiedzi, każdy z nas inaczej postrzega ideał i ciężko go zdefiniować wspólnie. Mam 165cm, lubię mój wzrost, nie chciałabym go zmieniać (kocham szpilki :) ale czy jest idealny???

Gość hłehłe
tez mama 181cm,uwazam,ze to za duzo-wolalabym byc nizsza ale coz zrobic;)juz sie przyzwyczailam.meza tez sie udalo nawet znalezc.

Gość ArianaMitchell
Ja mam 14 lat i 1m 58. Dziewczyna ktora ma taki maly wzrost wcale nie wyglada jak kordupel. Wiec nie obrazajcie ich tak. Jest wiele gwiazd i celebrytek ktore maja po 1m 50, 1m 60. Moim zdaniem idealny wrost to 1m 60 - 1m 70. Oczywiscie 1m 60 ok. dla dziewczyny ktora lubi nosic bardzo wysokie szpilki.

Gość Asia z domku
165

Gość ArianaMitchell
1m 80 wcale nie jest ladny. Chodzi sie przygarbionym, krotkie sukienki ledwo zakrywaja posladki i nawet sie nie znajdzie ladnych szpilek, bo jesli sie ma partnera, bedzie sie zawsze wiekszym od niego, oczywiscie jesli ma ponad 2m, to nie mam nic przeciwko. 1m 55 - 1m 69 najidealniejsze wzrosty. ;)

interwencja jak zwykle są tu dwa rodzaje kobiet: a) te niskie, które chcą być wyższe/te wysokie, które chcą być niższe, b) te wysokie jeżdżące po niskich/niskie jeżdżące po wysokich. Sa tez i takie , ktore sa ze swego wzrostu zadowolone :-) Wg mnie nie ma idealnego wzrostu bo kazdy ma swoje zdanie i gust co jest subiektywne. Znam ladne wysokie i ladne i niskie :-)