Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seductive077

Idealny wzrost dla kobiety

Polecane posty

Gość inna277
170 cm

ja mam 1,64. chciałabym 1,68. nie lubię wysokich obcasów bo nie umiem w nich chodzić a nawet jak umiem to mnie bolą nogi:(

Gość trzecirodzqajkobiet
Jest jeszcze taki rodzaj: wysokie kobiety ktore dobrze sie czuja w swoim wzroscie i nie jezdza po nikim. To ja. Ale pewnie sa tez ich niskie odpowiedniki. Ja mam 177 i jestem z tym bardzo szczesliwa, i to jest dla mnie idealny wzrost. Ale kto wie, moze majac 162 czulabym sie dokladnie tak samo.

Gość Natka0213
Moja mam ma 174cm.Ja bym chciała mieć 72cm.Odpowiedni wzrost dla kobiety to według mnie 170cm.

Hm, ja mam 160 wiadomo chciałabym byc wyzsza ok 165 ale uwazam ze 170-180 to juz przesada.. Jak z takim wrostem znalesc faceta? Mało jest wysokich i przystojnych kolesi.. Moj przykład taki jest ze moj tata ma 158 a moja mama 187 i jak oni wygladaja? No komicznie..

Gość jpjw
Niesamowita - no 170 a 180 to różnica - o ile dziewczyna mająca 180 może miec problem ze znalezieniem faceta to taka ktora ma 170 nie powinna miec zadnego problemu poniewaz jeast masa kolesi 175- i więcej i jest ok :D ja mam 167 i wg mnie jest ok

Gość Prakefkrfmk
180 to taki wzrost do reprezentacji, żeby się palto po ziemi nie wlekło jak taka idzie na kaczych nogach, ale że naród niski to i niskie są potrzebne do pary, ale ładne to nie jest. Wyrośnięte jest piękne i nie ma o czym mówić.

Gość flskaoai
Ja mam 170 cm, ale chciałabym być niższa, tak 160 cm, bo zawsze lecą na mnie chłopacy do 175 cm, a lubię nosić szpilki.

Gość Isabelitta
165-168

Gość jan serce
musi miec co najmniej 175. bo ja mam dlugiego kutasa i jak rucham niższe to im mój fiut wychodzi gardłem

Gość Cecztery
180 cm

Gość gość
a ja mam 176 i dobrze mi z tym, kiedy mam ochotę wkładam szpilki

Gość vanilla chocolat
Dla mnie idealny wzrost dla kobiety to od 170 cm do 180 cm. Wystarczy spojrzeć na światowej sławy modelki

Gość gość
Widzialem kiedys piękną kobiete ,zadbaną ,wysoką miała ubrane szpilki dość spore to mimo urody i figury wyglądała jak tyka! za wysoka laska wcale nie jest ładna

Gość gość
165-175

Gość JestemDziewczyna
Nie obrażajcie innych bo mają niski wzrost. Że niby kurd**el czy ktoś. To nie zależy od ciebie sama mam 1.60 a poza tym jestem bardzo chuda. Świat się wali? Mi się to podoba chodziaż prawdę mówiąc byłaby 5 cm wyższa, ale co?

Gość gość
No nic, jestes krasnalem :D

Gość gość
Ja mam 13 lat i wzrost 1.72 mam nadzieje że nie przekrocze 1.78