Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem kogo słuchac

Jakbyscie zrobili na moim miecjscu???

Polecane posty

dsfdsfsf wszyscy dobrze wiedzą co jest na imprezach i nie chodzi tylko o tańce. WTF????o.O-> to chyba Ty to robiles/as skoro tak postrzegasz impreze;]..rownie dobrze mozna napisac ze ludzie jada na impreze by TYLKO sie upic...Przeciez zeby sie upic wcale nie trzeba jechac na impreze ani zeby sie tam pukac;] ludzie ogarnijcie sie nie wszyscy sa spod znaku kurwiszona;/ coraz gorzej ludzie zaczynaja generalizowac np jak chłopak sie ładnie ubiera i dba to gej odrazu;/ wkurza mnie takie cos Jak wy tak sadzicie to wy tam po to jezdzice.....

Zinnka "Pamietaj,jestes indywidualnoscia i NIGDY z tego nie rezygnuj." I TO JEST SEDNO sprawy bardzo fajne słowa wiesz nigdy tak naprawde nie mozna miec kogos na własnosc i nie bedzie sie miec bo kazdy jest wolny z tym ze wolnosci musi byc podyktowana racjonalnymi przesłankami.. a słowo KOMPROMIS jest tutaj bardzo wskazane...mozna zrezygnowac czasami z czegos ale nie z wszystkiego nie mozna wyprzec sie samego siebioe bo inni tak chca....Trzeba sie po prostu zaakceptowac..Mysle i mam nadzieje ze z moim chłopakiem zbudujemy cos dobrego ze oducze Go tego uporu

Gość HakunaMaTatę
A po co iść na imprezę bez chłopaka. Chyba tylko po to by się bzyknąć z innym!!!

Gość HakunaMaTatę
KOMPROMIS - najgorsza rzecz na świecie, bo każdy musi z czegoś zrezygnować.

Gość nie jestesmy na twoim miejscu

Gość ale i tak lubimy bzykać
samotne laski na imprezach

Gość Zinnka
Flor...i o to wlasnie chodzi:)

Gość Samotne laski na imprezach
są fajnym celem, bo - albo są tak zdesperowane, że chodzą same i szukają faceta "na siłe" - albo pokuciły się z facetem i chcą się odegrać... tak czy inaczej wyjęcie takie laski i jej bzykniecie to bułka z masłem

Samotne laski na imprezach KRETYNIE ze sie juz tak wyraze nie jestem ani samotna ani zdespreowana bo mam chlopaka i nie klocilismy sie przed impreza czytaj ze zrozumieniem jesli to nie za duzo dla takiego moczykija imprezowego jak ty;/...

Gość Samotne laski na imprezach
Bo o to chodzi by zamoczyć kija, a samotne laski na imprezach są najlepszym celem - najszybszy efekt przy najmniejszym wkładzie energii.

Gość HakunaMaTatę
Właśnie - to jest ekstra - laska jak jest sama na imprezie + troszke alkoholu i strzał w "10"

Gość lub przynajmniej loda zrobi

Gość Zinnka
...i o to właśnie chodzi.

Gość Zinnka
Flor....ta "Zinnka" z 13.05 to nie ja. Mam nadzieje, ze zauwazysz roznice w kontekscie wypowiedzi. Pozdrawiam i zegnam. Zaczyna sie idiotyczna gra podszywaczy i nie mam ochoty dawac im okazji do swietnej zabawy. Szukajcie sobie okazji sami:):):)

Gość Zinnka
Flor....ta "Zinnka" z 13.10 to nie ja. Mam nadzieje, ze zauwazysz roznice w kontekscie wypowiedzi.

Gość Zinnka
Pozdrawiam i zegnam. Zaczyna sie idiotyczna gra podszywaczy i nie mam ochoty dawac im okazji do swietnej zabawy. Szukajcie sobie okazji sami

Gość Janek29lat
Bywałem na wielu imprezach i laski będąc na takich imprezach same, ale będąc jednocześnie w związkach najczęściej nie przyznawały się do tego, że kogoś mają dając się adorować i podrywać. Wystarczyło nieraz piwo więcej i same leciały w ślinkę z innymi facetami ;)

Gość 823174bn1203
Samotne laski na imprezach są fajnym celem, bo - albo są tak zdesperowane, że chodzą same i szukają faceta "na siłe" - albo pokuciły się z facetem i chcą się odegrać... dokladnie + wypowiedz janka co jest norma? to co robi wiekszosc czy to co wydaje nam sie normalne? norma to to co wiekszosc i czasem normy sa zle jak ta. Takie jazdy to normalka i takie sa laski i... TACY SA FACECI bo kij ma 2 konce. bezsensu... ja mam wiernosc poza tym niedogranie ale ze wzg na moje doswiadczenia trzymam sie jej wiernosci