dziewczyneczka 0 Napisano Styczeń 2, 2010 Witam tydzien po tym jak skonczył mi sie okres zaczełam plamic, taka ciemna brazowa krew ze skrzepami co to może byc nigdy nic takiego nie mialammm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 130cm Napisano Styczeń 2, 2010 rak szyjki macicy. moja śp.mama tak miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyneczka 0 Napisano Styczeń 2, 2010 ale mnie pocieszyłaś....mam 23 lata dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 130cm Napisano Styczeń 2, 2010 nie pocieszaj się tylko do lekarza w poniedziałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyneczka 0 Napisano Styczeń 2, 2010 pójde... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość długowłosa brunetka Napisano Styczeń 2, 2010 może masz dni płodne.. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyneczka 0 Napisano Styczeń 2, 2010 ostatnio okres zaczał mi sie 18 grudnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość froksi Napisano Styczeń 2, 2010 tak sie dzije kiedy s a infekcjie lub stan zapalny to nic groznego ale przez lata nie loczone mzoe przygrac forme raka dlatego nie lekcewaz tego tylko udaj sie do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Opinia.... Napisano Styczeń 3, 2010 Jak dla mnie brązowe plamienia, jako końcówka okresu, są normalne. Ja miewam takie i nie mam żadnych chorób. Nie każde tego rodzaju plamienie oznacza raka. Poczytaj w necie na googlach, jakie mogą być inne przyczyny brązowego plamienia (kwestia hormonów, resztki krwi/śluzówki, która się już 'ścięła' zanim wypłynęła)... Nie ma co na zapas panikować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach