Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stresik188

Pomocy, szybko! niechciane zapłodnienie ?

Polecane posty

Gość stresik188

Witam Chciałem się dowiedziec, choć wiem ze było wiele takich tematów, ale w sumie z zadnego nie otrzmalismy jasnej odpowiedzi 100% pewnej. Mamy problem, poszlelismy troche w łózku, według obliczje i obserwacji niestety nie do konca regularnej miesiaczki wychodzi na to ze akurat był stan przejsciowy dni niepłodnych i płodnych. Penis został włozony w kobiete na około 5 cm, na dosłownie kilka sekund, była tez pózniej penetracja palcem, wargi sromowe były suche, jednak następnego dnia były juz mokre tak jak cała reszta narządów płóiowyc, wytrysku nie było, jednak możliwe ze był płyn przeejakulacyjny, możliwe ze tez kroplekowanie jednak nie do konca wiem gdyż nie jestem pewien na czym to polega i kiedy występuje. Chcielibysmy sie dowiedziec czy jest możliwosc zapłodnienia, czy wogle jest, a jesli jest to mała czy duża?? Prosze o mądre odpowiedzi, tylko z pewnoscią gdyz został ostatni dzien na tabletke 72h o ile uda sie ją zdobyć. Prosimy o pilne odpowiedzi!! pozdrawiam

A czego oczekujesz? Ktoś ma tu dziewczynę badać wirtualnie? Zanim zaczyna się zabawy trzeba zatroszczyć się o antykoncepcję. Bawiliście się w dni możliwe najbardziej płodne, więc mogło dojść do zapłodnienia. To chyba logiczne?

Gość froksi
tutaj nie było normalnego stosunku wiec watpie by doszło do zapłodnienia według mnie małe szanse. Wiesz ze jak kobieta raz w zyciu przyjmnie talbetki czyli pig€łke po " to moze potem miec trudnosci z zajsciem w ciąze? zazycie jej 3 razy w zyciu jest równoznaczne z bezpłodnoscią.

Gość stresik188
Prosze o jeszcze jakies odpowiedzi, i podpowiedzi

Gość niechciane zaplodnienie
zajebusty tekst :D

Gość stresik188
JEST KTOS POWAZNY NA TYM FORUM ? JEST KTOS MĄDRY? TO POWAZNA SPRAWA! JA NA PRAWDE SZYBKO POTRZEBUJE ODPOWIEDZI!!

Gość eeeee_102
ja mysle ze jest ok

Gość kawałek prawdy
na 100% jest ok nie panikujcie a na drugi raz po prostu zabezpieczcie się i tyle!

Gość DURNIU
A ty kretynie jesteś mądry? Odpowiedz sobie na to pytanie!!!!!

Gość stresik188
Jest ok znaczy ze pewne ze nic z tego nie będzie ? Mamy nadzieje ze to pewne odpowiedzi.

Gość Opinia....
Niestety prawda jest taka, że nikt Ci nie da w 100% pewnej odpowiedzi. Bo nikt nie jest wróżką. Ale wszystko wskazuje na to, że na 99% możecie być spokojni.