Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama zrozpaczona 9571

Moja córka na znak protestu chce zatrzymać mocz w organizmie!!!

Polecane posty

nie wiem co robić!! ona nie rozumie że sobie szkodzi, jak jej to wybić z głowy??? powiedziala że nie bedzie jeśc, pić i wydalać aż umrze :(

Gość Snr8 pt y o ta
To interesujące. A czy jej protest ma jakiś podtekst polityczny ?

Gość germanotta
no to sobie wychowałaś dziecko. Nie tak na poważnie zignoruj to. Rozpieszczony bachor.

Gość stary kawaler 30
wkońcu pęknie

to dlatego , że nie znalazła przyjaciół na kafeterii i wyśmialiście ją :( dranie :( jeśli umrze to będzie waszaw wina!!! znalazłam to jej forum ,wchodzi tu ponad miesiąc i od tego czasu zmieniła się zupełnie!! jest smutna i agresywna

Gość germanotta
o jejciu będziemy mieli ją na sumieniu. Dziecko emo nie znalazło przyjaciól na kafeterii pęknie biedactwo.

Gość Hyper Niania
Posłuchaj mnie uważnie. Twoja Córkę może tylko wyprowadzić z tego emocjonalnego potrzasku uczciwa rozmowa za której przebieg odpowiadasz osobiście. Musisz wpoić jej prawdę w sposób zrozumiały dla osoby w jej wieku. A prawda jest taka że tu 90% osób się udzielających cierpi na poważne zaburzenia przychiczne toteż kontakt z nimi jest zaburzony czasem bezcelowy. Te osoby swą całodobowa aktywność tu zawdzięczają rentom inwalidzkich które zus przyznał im z tytułu choroby umysłowej po 18r życia. Twoje dziecko musi zrozumieć to bo inaczej będzie się męczyc. I trzymać mocz.

Gość Hi hi hi hi hi plus
Up up up up up up

Gość Aneczkaaaaaaaaaaaaaaaaa
Witamy! Bardzo prosimy o oddanie głosu na wirtualny pokój naszej córeczki Nikoli. Prosimy wejdź na poniższy link i zagłosuj! To zajmie Ci tylko 7 sekund, a dla nas Twój głos jest bardzo ważny! http://www.akademiatroskliwejmamy.pl/konkurs/pokoj/10098 Dziękujemy!!!

Gość Pikieta idzie w górę
Up up up up up

Gość Ale czy to aby
Na pewno prawda że ona z tego powodu nie przyjmuje i nie wydala? e e no nie wiem nie wiem

Gość Tarasy widokowe
No ale prosimy abyś zdała relacje z rozmów i jaki był skutek wychowawczy tego.

Gość Sygaal gool
A może to pierwsza miłość ? Słyszałem że nadmiar tv szkodzi.

wiecie co brak mi słów, przejrzałam trochę to forum i ....szczęka mi opadła...nigdy w życiu takich rzeczy nie czytałam!!!! słyszałam o róznych forach, sama zaglądałam a to na kosmetyczne, to na modowe, mój mąż na samochodowe, mamy też osiedlowe...ale to co tutaj wypisywane jest to przechodzi ludzkie pojęcie!!!! nie dziwię się że mojej córce odechciało się żyć...jeszcze ona ma wśród was idoli!!! to chore!! Nianiu - pozdrawiam i popieram , powinni zamknąc to forum i piszących tu , bo niezbyt dobrze o nich swiadczy.

Gość Szoł must goł
Oooooo to ciekawe ciekawe naprawdę. A czy moglabys może napisać którzy użytkownicy tu na forum są jej jak to określiłas Idolami? Tak chociaż napisz po tych nickach pseudonimach jesteśmy ciekawi. Czy może córka zwierzała Ci się ?

w końcu z mężem zaprowadziliśmy córkę do WC i zabarykadowaliśmy drzwi - nie ma siusiu - nie wychodzi. I ...chyba zrobiła :) albo nalała wody do kubeczka i polała. No nie wiem kto jest dokładnie jej idolem , ale od rana do nocy siedziała na kafeteria.pl i jej odbiło więc myślę, że ktoś ją tu oczarował.