Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rockitka

Malowanie paznokci w ciąży. Malować czy darować sobie???

Polecane posty

Gość rockitka

Bo nie wiem , ale wydaje mi się , że lakier jest w miarę szkodliwy no i to wdychanie acetonu...chociaż jak spytałam koleżankę to mnie wyśmiała...ona niby też mamusia..ale paliła w ciązy...co prawda dziecko ma zdrowe, ale kto wie jak będzie z jego rozwojem...

Gość mamamamusia
ja też maluje paznokcie. oczywiście że maluj kobieta w ciąży musi o siebie dbać, a nie chodzić w powyciąganych dresach na codzień( Boże jak mnie się to nie podoba) jak te baby o siebie nie dbają a potem się dziwią że "mąż mnie zdradził"...już nawet nie chodzi o ciążę ale o to jak one o siebie nie dbają, nie malują się nawet delikatnie blyszczykiem, o paznokciach i brudnych włosach i zarośniętych nogach nie wspomne, no i te powyciągane dresy i swetry...KOSZMAR... współczuje waszym facetą! I gadanie w stylu bo dzieci, praca, obiad...Sorry...też mam dziecko, prace, i kolejną ciąże i nie zrozumie bab...

Gość rockitka
ale lalunie które chodzą w opasłych ,miniówkach i im grube brzuchy wylatują to też przesada, jednak można przez te kilka miesięcy ponosić coś luźnego np. nie wiem jak można nosić stringi w ciąży!

Gość krolowa Narnii
ja nosze stringi. Za miesiac rodze. Nie wiem co to ma do rzeczy

Gość jgjhkjg
oczywiście że obrzydłe... ale teraz jest tyle pięknych ubrań...nie mówie o tych ciążowych bo one są za zwyczaj b.drogie ale np. tuniki o 2 rozmiary wieksze czy ladne przedluzane bluzeczki, sweterki które można nosic do getrów...

Gość jgjhkjg
bielizna to indywidualna sprawa. ja tam nie wiem jak z tymi stringami bo poprostu jedni lubia drudzy nie... ja wole raczej te majteczki typu szorty...w ciąży są wygodne bo nic nigdzie nie włażi:) i nie uwiera :)