Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syria999

Uciekłam od męża który mnie bił

Polecane posty

Gość syria999

Jestem teraz u rodziców,mam problem jestem w drugim miesiącu ciąży i musze usunąć. Rodzice chcą mi załatwić lekarza ale żadny z którym oni rozmawiali nie chce się tego podjąć :(

Gość gratuluję odważnego kroku
życzę powodzenia. Zgłosiłaś na policję przemoc? Warto.

Gość syria999
Nie zgłosiłam! Chce odejść od tego człowieka i nie chce urodzić jego dziecka! Nie urodze w życiu, teraz zależy mi tylko na tym by usunąć ciąże!

Gość becia76
jedz na Ukraine lub na Słowacje Czechy tam bez problemów usuniesz tylko kase trzeba mieć

A może możesz mu udowodnić ciążę z gwałtu? Nawet jeśli nie, to warto zgłosić przemoc, zrób obdukcję, wezwij rodziców, sąsiadów na świadków, niech zapłaci za to. A dziecka oczywiście nie musisz rodzić, jeśli nie chcesz.

Gość syria999
Ciąży z gwałtu mu nie udowodnie, jeszcze niedawno chciałam tego dziecka ale już nie. Chce z tym skończyć! nie chce mieć już z tym człowiekiem nic wspólnego! :(

Gość pani informatykkkk
ja usunelam sama ww 2 miesiacu bo ciaza byla wynikiem gwaltu

Gość syria999
Nie urodze tego dziecko! Jak myśle o tym co się we mnie rozwija to mam ochote sama się zabić! Z każdym dniem jest coraz gorzej, kilku lekarzy mi już odmówiło aborcji.

Gość morderczynie...
Nie zabijaj! Urodź i oddaj do adpocji :(

Gość letinka
nei zabijaj. urodz i zostaw w szpitalu

Gość becia76
a skad jestes rejon wojewódzstwo bo jesli z południa to jedz na czechy jak ze wshodu to na ukraine jedz

Gość urodz i oddaj do adopcji
Jeszcze kiedyś pożałujesz swojej decyzji, może udaj się jeszcze do psychologa a będzie szansa że pokochasz tego malca :)

Myślę, że jest tu sporo kobiet z podobnym problemem, więc napisz może, jak Ci się udało odejść od męża, co Cię ostatecznie skłoniło (jakiś impuls, przekroczenie jakiejś granicy), czy utrudniał Ci odejście? Mimo wszystko radzę zgłosić przemoc. A o aborcję się nie martw, tym bardziej że rodzice Cię wspierają. Twoim problemem powinno być teraz załatwienie spraw z mężem: rozwód z jego winy, sprawiedliwy podział majątku i sprawa o znęcanie.

Gość anabolitos steridos
ja namierze na ciebie i przyjade i kijem bezsbolowym przemówie do twojego rozumu

Gość syria999
Nie urodze tego dziecka to by zmarnowało mi życie! nie chce tego przechodzić na nowo, mąż mnie bił,wyzywał i zdradzał. Rodzice naciskają na mnie bym usuneła ciąże! i mają racje :(

Gość wystarczy wziąc pierwsza
lepsza gacete i przejrzec ogłoszenia. Ja znalzłam od razu 2 gabinety 1300-1600 zł to kosztuje. Ja nie żałuję.

A mąż wie o ciąży? Jeśli tak może Cię szantażować. Złożyłaś już pozew o rozwód? Czy mieszkanie było Wasze, czy wynajęte?

Gość syria999
Mąż wie o ciąży! Właśnie od tej ciąży zaczeły się nasze problemy :(

tzn. że dopiero wtedy zaczął Cie bić? To smutne. Rozwiedź się i oskarż go o znęcanie.

oddaj do adopcji!wiesz ile ludzi czeka na dziecko.jeszcze kase dosaniesz i zaczniesz zycie od nowa!to moim zdaniem najlepsze rozwiazanie! bo nie bedziesz miala nigdy wyzutow sumienia ze zabilas wlasne dziecko a po drugie jak spotkasz juz tego wlasciewego faceta to mozesz miec problem z zajeciem w ciaze.

Gość syria999
Na początku namawiał mnie na dziecko, między nami zaczęły się problemy. Zączał mnie zdradzać i wyzywać. Potem zaczęło się między nami układać, zaszłam w ciąże. Przez pierwsze trzy tygodnie myślałam że chce tego dziecka. Potem rodzice uświadomili mi że nie powinnam go rodzić! Powiedziałam mężowi że chce usunąć uderzył mnie w twarz. Potem przeprosił, potem zaczął mnie kontrolować co robie! jak mówiłam mu że nie chce dziecko to uderzył mnie po raz kolejny. A ostatni raz zrobił jak powiedziałam mu że już usunełam ciąże! mąż wie o tym że tego nie zrobiłam!

Gość ja się mu nie dziwie
że zaczal sie bic :D:classic_cool:🖐️ 1/10

Gość polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jezeli niedawno jeszcze chciałs tego dzecka to nie usuwaj,tylko zacznij myślecv o nim jako o Twoim dziecku,o istotce ktora juz kochasz,ktora bedzie dla Ciebie wszystkim i nie wazne,ze ma ojca chama. Nie jestem wojowniczką przeciw aborcji,ale jeżeli niedawno jeszcze chciałąs to dziecko to nie usuwaj.Zycze Ci Wszystkiego dobrego>powoedzenia.

Gość ll
to juz nigdy cie nie poszanuje powinnas usunac i zapomniec o nim

Gość tu nie ma znaczenia
kto jest ojcem, kobieta ma urodzic i już!

Gość rika12345
masakra oszalałaś chyba te dziecko nie jest niczemu winne !!!!!

Gość tu nie ma znaczenia
właśnieś dziecko nie jest niczemu winne, urodź!:(

Gość obronczyni zycia
Kobieto nie uswaj, ja tam twierdze ze kobieta nie powinna dokonywac takich zabiegow. Nawet wtedy kiedy ciaża zagraża jej życiu lub ciąża jest wynikiem gwałtu. To jest morderstwo nie opisane w słowa,zdecyduj się na urodzenie tego malucha i zostaw w szpitalu lub w oknie życia. Przecież Ty i Twoi rodzica przyczyniacie się do zabijania niewinnego dzieciątka!!!!!!!!!!! Dziecko najważniejsze autorko,i nie ważne co czujesz Ty, myśl o dziecku :) Pozdrawiam :)

Gość a czemu zaraz w oknie życia
przecież ojciec dziecka go chce, nawet ją bije kiedy wspomniała o aborcji - niech ojciec zajmie się wychowaniem zaraz po porodzie skoro tak bardzo chce dziecka, a matka płaci alimenty. Takie to dziwne?