Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssdfvfvfv

SREBRNY PIERŚCINEK ZARĘCZYNOWY?

Polecane posty

Gość ssdfvfvfv

Czy 26 letni facet może kupować dziewczynie na zaręczyny srebrny pierścionek z cyrkonią, czy jednak powinno być to coś droższego.

Gość ou.
raczej złoto..

Gość trochę z boku
Ja bym nawet wolała srebro, złota nie lubię :p chyba że białe złoto. :) Zwróć uwagę na to, jaka biżuterie ona najczęściej nosi - jeśli srebrną, kup z białego złota, jeśli złotą - problem z głowy. A złoto nie jest znowu takie drogie...

Gość magiczny karp
no kurde, facet, wysil się trochę :/, ona ma zostać z tobą na całe życie w końcu

Gość ta na całe zycie
spotka bogatszego i zaraz sie z nim zawinie :D

Gość 25latka pyta
białe złoto najlepiej! ale szczerze- ja bym nie pogardziła ładnym srebrnym pierscionkiem od ukochanego:p

Gość nic nie wiem
e tam dla mnie to chyba bez znaczenia jaki pierscionek. sama lubie srebro a dostałam pierscionek złoty..Co z tego jak da dni pozniej okłamał mnie...Nie liczy sie pierścionek..

Gość Renatka _B
Nie rób z siebie pośmiewiska! Nie dość, że srebrny to jeszcze z cyrkonią! Pierścionek musi być złoty z brylantem to tradycja! Nie zależne od tego czy dziewczyna na co dzień nosi srebro czy złoto

Gość Zapytam inaczej
To zalezy jaka dziewczyna. Jesli kocha Ciebie to moze byc miedziany. Jesli kocha tylko slub z Toba i szpan przed kolezankami to vez brylanta sie nie pokazuj.

Gość Renatka _B
Nie zgodzę się z tym! Miedziany a co to odpust? Zaręczyny coś jednak znaczą. I należy pokazać dziewczynie, że zasługuję na wiele. Wszyscy kupują swoim dziewczyną złote pierścionki z brylantem. oczywiście, że koleżanki zwracaja na to uwagę.

Gość Pustaki jesteście
Kup taki pierścionek na jaki cię stać. Jeśli stać cię na platyne może być. Jeśli dziewczyna kocha ciebie a nie forsę nie pokaże focha

Gość zwykla Maryśka
ja juz znam taką historię, moja kuzynka dostała srebrny pierścionek i po tygodniu sie rozleciał. Ale racja, może byc nawet pierścionek z odpustu jeśli cię nie stać i jak kocha to przyjmie każdy i będzie zadowolona, ale pod warunkiem że cie nie stać. Ja tam nie mam nic przeciw pierścionkom zaręczynowym tańszym sama mam z cyrkonią bo mój mąż oświadczył mi się jeszcze na studiach i nie mieliśmy za wiele kasy, ale jak słyszę że facet świetnie zarabia i na pierdoły wydaje duzo kasy miesiąc w miesiąc, a pierścionek przynosi z odpustu albo jakiś taki co się rozpada to pewnie bym nie skreśliła jakbym kochała ale zwyczajnie byłoby mi przykro.

Gość ____________A_______________
a ja bym chciala dostac jakikolwiek...

A co za różnica? Gustlik dał Honoracie nakrętkę czołgową, wypolerowaną na wysoki połysk :) Pierścionek to tylko przedmiot, rzecz. Srebro, złoto, platyna, diamenty, cyrkonie... Miłość na pokaz? O nie, nie, nie :) Nie lubię brylantów, są oklepane i tak naprawdę mało efektowne (chodzi mi o biżuterię zaręczynową). Znacznie bardziej ucieszyłby mnie, jeśli już mówimy o biżuterii ze średnio-górnej półki, pierścionek ze szmaragdem lub oliwinem. Są rzadziej spotykane (zwłaszcza peridot o pięknym szlifie) a tym samym trudniejsze do zdobycia :)

Gość magiczny karp
wybacz, ale w wieku 26 wydanie ok 400 zł na pierścionek zaręczynowy niemożliwym wydatkiem dla ciebie być nie powinno.

Gość magiczny karp
romantyczne dziewoje - romantyzm a skąpstwo to dwie różne rzeczy. albo coś oryginalnego, albo choćby najtańszy złoty.