Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka mała

czy możliwa ciaża?

Polecane posty

Gość majka mała

mam długie cykle (średnio 31-33). Dwa dni temu z chłopakiem trochę nas poniosło, ocieraliśmy się o siebie bez ubrania, 2 razy wszedł główką członka we mnie, po czym szybko 'wyskoczył'. Chłopak tak się podniecił, że wybuchł, chociaż w porę złapał członka w dłonie zatrzymując na nich nasienie. Nie jestem pewna, czy parę kropel nie poleciało na mnie.Ostatni okres miałam 12 grudnia. schizuję że zaszłam w ciążę. Jak jakaś nawiedzona obserwuję śluz, choć wiem, że już po czasie. nie jest przeźroczysty tylko biały, mętny. Kurcze, myślicie, że mogę być w ciąży. od tego wszystkiego w głowie mi sie kręci

Gość eeeee_102
Od takich sytuacji nie zachodzi sie w ciaze . WYluzuj Ciaza mozliwa gdy w sprzyjacych warunkach musi dojsc do wytrysku w tobie. Tutaj pisza na tym form opowiadania o roznych sytuacjach - dziwnych , ale badz rozsadna nie poddawaj sie emocjom. Ciaza to efekt stosunu plciowego . Mozna ewentualnie zajsc podobno gdy facet uciaprany paluch zanuzy w Tobie _ uciaprany czyli pełen spermy. Pomysl logicznie i wyluzuj NIe sluchaj niepowaznych wypowiedzi , uspokoj sie i usmiechnij sie

Gość majka mała
dzięki :) Od czytania tego forum różne rzeczy przychodzą do głowy. w brew pozorom nie tak łatwo zajść w ciąże. faktycznie, lepiej się uspokoić, bo jeszcze okres zacznie się spóźniać i dopiero będę miała zagwozdkę ;-)

Gość eeeee_102
No wlasnie , dziewczyno wyluzuj prosze bo nie warto . Pomyls czego uczono na lekcji biologi . NAwet jak ktos powie ze wpadl : - po pierwsze wpadl bo mial stosunek przerywany ( to jest ryzyko) Ale Ty nie masz sie czego obawiac serio , po prostu spokojnie czekaj na okres . Mozesz zrobic sobie test po uplywie min 14 dni , ja osobiscie polecak ok. 18 dni , wtedy moim zdaniem bedziesz w 100 %

Gość majka mała
najgorsze, że trzeba aż 2 tygodnie czekać, żeby zrobić ten test. W między czasie pewnie przewertuję wszystkie watki w tym temacie ;)

Gość eeeee_102
Myslisz , ze warto wertowac, moze nalezy po prostu wyluzowac. Polecam tobie Forum ABC ciaza , tam mozesz uzyskac porade lekarza . Wydaje mi sie jednak , ze jego odpowiedz bedzie dokladnie taka jak moja .

Gość majka mała
Dzięki raz jeszcze za dobre słowo :)

Gość eeeee_102
Tu nie chodzi o dobre slowo. Jak poprzegladasz siec to zobaczysz ilu bylo panikujacych jak TY , ale tak naprawde nie ma potrzeby, serio. Nawet lekarz Ci to powie. Wlacz tylko i wylacznie zdrowy rozsadek, dwa tygodnie migna jak z luku strzelil i zrobisz test na uspokojenie ducha ( pewnie zatestujesz wczesniej , jak znam zycie :) ) Glowa do gory i nie martw sie bo nie ma po co . Kazdy madry czloweik na tym forum Ci to powie Spokoj i tylko to :)

Gość majka mała
Czyli nawet jeżeli w tym dniu miałam owulację to nie powinnam się martwić?

Gość eeeee_102
Szczerze - ja uwazam ze nie powinnas sie martwic. Serio FAktycznie przy Twoich cyklach - sredio 22 dni moglas miec owulke ok 30 - 01 , ale to jest tylko moglas , ale tutaj nie ma zlotej reguly . Bez obaw , prosze uspokoj sie Dla swietego spokoju zrobisz test i bedzie wszystko wiadomo. Pozdrawiam

Gość majka mała
dzięki NAPRAWDĘ mnie uspokoiłaś. niepotrzebnie się denerwuję

Gość eeeee_102
No mam nadzieje Pamietaj test prawde powie, a poki co spokoj Pa