Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy Mój narzeczony

Pomocy! Mój narzeczony pojedzie na wojnę!

Polecane posty

Pomocy! Mój narzeczony (w sierpniu będzie ślub!) dostał powołanie do wojska! I to od razu do U.S. Marines! Jedzie na wojnę do Wietnamu! Jestem zrozpaczona! Oglądałam po tym jak mi o tym powiedział wiele filmów o wojnie w Wietnamie i jestem zdruzgotana! Nie chcę żeby tam jechał! Tyle mówili w TV że już nie ma poboru do wojska, tyle mówili że wojna w Wietnamie się skończyła i przegraliśmy, a tu się okazało że to kłamstwa! Jest jakiś sposób żeby go zatrzymać?! Błagam o pomoc! Mamy wziąć ślub, czy da się jakoś odwołać od tej decyzji? Może spróbować wysłać maila do Baraka Obamy? Błagam ludzie pomóżcie mi!

Gość ...ups
Provo!!! Nikogo nie biorą na wojnę z przypadku, czy nawet z przymusu. Musi to być odpowiednia osoba i przede wszystkim musi się na to zgodzić. Coś na łganie cię wzięło?

Gość polehka
jasne ze provo! to nie czas na wojne w Wietnamie! musialo ci sie cos pomylic, zaloze sie, ze chodzi o wojne w Korei

Gość Ona i on zbierają złom
bedzie walczyl za ojczyzne powinnas byc dumna napewno zginie ale to nie wielka cena i wielki honor oddac zycie

Gość hinatka spróbuj dostrzec
jasne strony tejże sytuacji:D:D:D

TO NIE ŻADNE PROWO!!! W drugi dzień świat mi o tym powiedział! Pokazał nawet "bilet" powołania! Powołali go do U.S. Marines i pojedzie na wojnę w Wietnamie! Bzdury piszecie że nie birą z ulicy na wojnę! Oglądałam wiele filmów o wojnie w Wietnamie i tam trafiają właśnie ludzie z ulicy! Powołują normalnie do wojska i wysyłają poborowego do Wietnamu! To dla mnie horror co nas spotkało!

Gość jokobovich
to co bedzie sie bawil z paniami (dziw.kami) na imprezie przedwojnowej, tak jest zawsze ;)

Gość us airborne cadence
spokojnie, mel gibson się nim zajmie :classic_cool: