Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalijaa

zostawił mnie

Polecane posty

Gość natalijaa

hm. mijają juz 4 miesiace, a ja nadal o tym mysle.. było tak. znalismy sie 1,5 roku . codzienne rozmowy o wszystkim , zaufanie. pocieszał m nie gdy tego potrzebowałam, zwierzał mi sie ze swoich problemow, chociaz najpierw musiał mnie bardzo dobrze poznac. w wakacje zaczelismy sie spotykac na powaznie. było naprawde bardzo fajnie.przyzwyczaiłam sie do niego, jak do nikogo wczesniej. dawał mi kwiaty , generalnie był bardzo romantyczny, choc na takiego nie wyglada. przed moim wyjazdem mowil ze bedzie tesknił itd. dostawałam od niego sms-y z zapytaniem , kiedy sie w koncu zobaczymy. pisał oczywiscie ze teskni, ze mu mnie brakuje i te sprawy. w dzien powrotu spytał, kiedy sie spotykamy, ale byłam strasznie zmeczona i napisałam ze nie dam rady. potem pogadalismy raz na gadu ,całkiem normalnie, jak zwykle. potem jeszcze ze 2 razy , ale cos zaczeło sie psuc i kontakt sie urwał, bez podania przyczyny. poszłam do szkoły. mowił mi tylko co jakis czas czesc. napisałam do niego potem na gg o co chodzi, ale powiedział ze musi sie uczyc , a ja na przerwie powinnam sie luzowac a nie ' klachac z jakimis dupami'. nie odzywalismy sie do siebie b. długo . on w skzole na moj widok odwracał głowe. niedawno zaczełam miec to gdzies, ale wtedy on znowu zaczał na mnie b. czesto patrzec, co mnie zirytowało i w efekcie nadal czesto o nim mysle, choc ze soba nie rozmawiamy, myslicie, ze sa jeszcze jakies szanse powrotu? co moglo byc powodem zerwania? on niestety nie raczył mi tego wytlumaczyc..

Gość głowa do góry i usmiieeeech
czas czas czas..... leczy rany

Gość wez sie w garsc
sluchaj. on pewnie sam ci nawet tego nie potrafi wyjasnic dlaczego tak sie stalo to na pewno nikt na kafe ci na to nie odpowie...ja tez przez to przeszlam i teraz wiem ze bez sensu tracic dla takiego kogos czas. jest niezdecydowany wiec po co ci taki ktos? teraz zaczyna sie toba interesowac a jak ty go znowu dopuscisz do siebie to znowu odejdzie. przestan o tym myslec,zacznij spotykac sie z innymi chlopakami i o nim zapomnij bo nie wart jest twojego czasu. jakby naprawde cos do ciebie czyl by sie odezwal...

Gość natalijaa
czyli czuł wczesniej a nagle potem nic? no mowi sie trudno. nie chce go juz, bo boje sie ze po raz kolejny ja mu pozwole wejsc sobie na glowe a on mnie zostawi. a najgorsze jest to ze spotykałam sie z innymi, porownywałam ich do niego, , i wszyscy sa w tej klasyfikacji na minusie. moglby przestac patrzec, byloby mi zdecydowanie łatwiej, tym bardziej ze lata za reke z jakas glupia blondyna, ktora pewnie tez niedługo zostawi.

Gość wez sie w garsc
mnie tez chlopak zostawil, powiedzial ze kocha ale jakos przycjaolke...i ja tez nad tym mysalalm dlaczego on tak zrobil i ze jak mogl. a on tak zrobil i na dodatek mial zaraz inna dziewczyne. i troche z nia pochodzil potem zerwal, potem znwou ja sie z nim zaczelam spotykac i juz moje uczucia powrocily to on zaczal znowu z tamta chodzic i tak chyba ze 3 razy!! trwalo to okolo 1 rok. chce sie ostrzec zebys sie nie pakowala w takie cos jak jabo bedziesz cierpiec niepotrzebnie. jak on jest niezdecydowany to ma problem. ty buduj zycie ale bez niego.

Gość natalijaa
tylko siada teraz moja samoocena, i to nawet bardzo..