Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niechciana kobieta w złym sta.

Moje życie jest do d... Pokochałam faceta i przez moment czułam się szczęśliwa..

Polecane posty

Mam 21 lat i nigdy życie dobrze mi się nie układało. Wychowałam się w nie najlepszej rodzinie, bez ojca. Odszedł jak miałam 5 lat, był alkoholikiem i mama z niego zrezygnowała. Mam siostrę o 2 lata młodszą. Mama jest kochana i się stara, zawsze chciała dla mnie jak najlepiej. Ja zawsze trzymałam dystans do facetów, postrzegałam ich przez ojca. Nie chciałam takiego życia jak moja mama z moim ojcem. Ale poznałam ponad 12 lat starszego faceta który sprawiał naprawdę miłe wrażenie. Spodobał mi się i zaufałam mu. Okłamał mnie, wyszło z czasem że jest żonaty. Zerwałam z nim, ale po paru dniach okazało się że jestem z nim w ciąży. I nie wiem co teraz robić. On nie wie i nie chce żeby się dowiedział, a ja jestem załamana i nie mam warunków. Chce usunąć, bo nie jestem przygotowana i warunków teraz nie mam. Nie chce żeby dziecko miało tak spaskudzone dzieciństwo jak ja, nie mogę nic mu zapewnić i nie chce rozczarować mamy która pokłada we mnie duże nadzieje. Nie dysponuje też dużymi pieniędzmi. Dlatego proszę was o radę gdzie i jak można tanio przerwać ciąże? Ja mogę najwyżej 500zł na to przeznaczyć. Jestem z mazowieckiego. Słyszałam że można tanio kupić proszki na poronienie, lub zażyć dużą ilość tabletek na przeczyszczenie ze środkami uspok. Czy to jest jednak skutecznie? Jestem teraz w 7 tyg. ciąży.

Gość imperium
nie chciałbym miec kobiety ktorej ojciec jest alkoholikiem . MA ona złe geny i po ojcu bedzie złym człowiekiem

Proszę bardzo o pomoc, rady konkretne. Bardzo proszę.

załamana jestem i już wszystko mi się miesza. Błagam was o rady, chce to rozwiązać i nie myśleć o tym. Zwariuje jak tego nie rozwiąże. Myślałam czasami już o samobójstwie, ale moja mama by tego nie zniosła:( A ja też chce żyć.

Gość asdasd
1kg prochu strzelniczego zjedz powinno pomoc na twoje zmartwienia

Gość vintage lady
A jak sytuacja wyglada z Twoim wyksztalceniem? uczysz sie gdzies?Na tym forum raczej nie znajdziesz pociechy. Ludzie Cie zjedza , za przyznanie sie do rozwazania aborcji. Rozumiem , ze musi Ci byc bardzo ciezko i nie potepiam. Sama nie wiem jak bym sie zachowala, pewnie tez bym rozwazala to rozwiazanie. Urodzic mozna, ale w ciazy tez potrzebne sa badania, witaminy, odpowiednie odzywianie, a wszystko kosztuje.

Wiesz za 500zł to mogą Ci krzywdę zrobić , jeszcze jakieś niepewne miejsce... Proponuję wizytę u dobrego lekarza , rozmowę , możesz powiedzieć o swoich obawach. Tylko poszukaj takiej "zyciowej" osoby a nie jakiejś starej krowy z uprzedzeniami. W internecie sa opinie ,wiec nie powinnaś mieć problemu.