Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak-czy-nie

Czy to ciąża???

Polecane posty

Gość tak-czy-nie

Witam Drogie Koleżanki. Juz sama nie wiem co myslec. Okres spoznia mi sie juz tydzien, 4 dni temu zrobilam test, okazal sie negatywny, a ja do tej pory nie mam okresu;( Ciagle pobolewa mnie brzuch- dziwny, nieokreślony bol, piersi nabrzmiałe, bolące... co o tym myslicie? pozdrawiam

Gość dwjeferjfikerhj
ja mam na jutro termin okresu ale dostaje zawsze wczesniej i tez panikuje...brzuch mnie tez boli i przestaje co chwile...piersi nie mam tylko lekka zgage ale to chyba za wczesnie nawet jesli zaszlam..tyle ze ja mialam straszliwa grype zoladkowa czy to moglo wplynac na okres??testu nie robilam i nie zrobie...a zgaga to chyba nawet nie jest tylko jestem glodna czuje ssanie w brzuchu,pare godzin juz nie jadlam :(

Gość moze to po prostu
po prostu okres sam Ci sie przesunal - stres, inny klimat itd, ile masz lat?jakies metody antykoncepcyjne stosujesz?

Gość dwjeferjfikerhj
i niestety musze cie zmartwic jak bylam w ciazy(mam 1 dziecko) to tez w dni kiedy mialam dostac okres bardzo mnie bolal brzuch a o piersiach nie wspomne tak bolaly i tak byly nabrzmiale nie moglam sie dotknac....

Gość mlodalusia88
jak wyszedl negatywnie test,to luzik,ale dla pewnosci zrob sobie jeszcze jeden i innej firmy mi sie kiedys spoznil ponad 10 dni!!! takie schizy mialam,bo miesiac wczesniej gumka nam pekna. modlilam sie,a tak sie wkrecilam,ze zwymiotowalam raz w szkole ze stresu.i od tego nakrecania sie spoznial mi sie kres,ale wkoncu dostalam:)

Gość tak-czy-nie
Kurcze... ja juz widze u siebie wszystkie objawy ciazy... mam 20 lat, zawsze sie z chlopakiem zabezpieczalismy...ale zdarzył sie jeden raz bez zabezpieczenia, ale do niczego nie doszlo-wiecie o co chodzi...;) (tam) kilka dni temu bylam przeziębiona, ale juz wtedy powinnam miec okres...,wiec watpie, ze to powod opoznienia... co do stresu, faktycznie ten miesiac nie należał do spokojnych, ale skad te dziwne objawy? tydzien to trosze duzo czasu, jak na mnie...

Gość tak-czy-nie
tak, negatywnie. ale jesli ciaza trwa zbyt krotko, to podobno test moze sie mylic...;/ powtorze go...juz o tym dzisiaj rozmawialismy...;) ale strasznie sie boje...Kocham dzieci, uwielbiam, ubostwiam, ale jeszcze nie teraz...dopiero znalazlam prace, chce isc na studia... no coz jesli bedzie bobo to bedzie, ale strasznie sie tego boje...

Gość tak-czy-nie
ze to nie ciąża?