Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek264

Seks bez zabezpieczenia, a potem okres

Polecane posty

Gość Bartek264

Witam, na wstepie prosze o nie potepianie moich wyczynów poprzez posty typu - Trzeba bylo z gumka itp. Dziewczynie okres spozniał sie 4 dni i w tym dniu kochalismy sie. A dwa dni pozniej dostala okresu. Zanzaczam ze zawsze ma regularne (28dni) I pierwszy raz jej sie tak spozniał. Dodam jeszcze ze było bez zabezpieczenia i skonczylem w niej. Z góry dziekuje za normalne odpowiedzi.

Gość Bartek264
Tak pisałem, ze zapomniałem o pytaniu :P Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży. Czytalem na innych stronach ze można miec okres w czasie ciąży itp. Dlatego chciałem sie upewnić. I widzę ze bez chamskich odp sie nie obedzie..

A czy ja cos chamsko napisalam:O widocznie chcesz miec dziecko skoro sie nie zabezpieczacie Napisalam,ze jak dostala okres to nie jest w ciazy wiec sie ciesz i lepiej zacznijcie sie zabezpieczac no chyba,ze chcecie bawic

Gość Bartek264
Żartowałem z tym chamstwem. Dzieki wielkie i uwierz mi pomimo tego, ze wiek jest wystarczajacy do tego by zaczac sie bawic, to niestey na razie podziekuje :) Dzieki wielkie za odp. Uspokoiło mnie to