Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość win-mar

Jak powinny wyglądać pieszczoty kobiet?

Polecane posty

Gość win-mar

Jestem kobietą, mój obecny to mój pierwszy facet. Nie mam doświadczenia ani porównania dlatego nie wiem czy to moj facet jest kiepski w pieszczotach czy ja jestem tak oziebla, ze nic nie czuje. Tzn to drugie to w sumie nie wiem, bo u nas to wygląda tak, że pocalujemy sie chwile, potem on muśnie moje piersi, przez 5 sekundy polize sutki, 3 razy majźnie po nich ręką, potem to samo z brzuchem, niżej mu nie pozwalam, jak na razie. Wracamy do calowania, ja mu zaraz potem robie dobbrze ręką i idziemy spać. On-orgazm. Ja-zero przyjemności. Ja was wasi pieszczą?

Gość Villy
Najpierw sama poznaj swoje ciało i jakie pieszczoty Cię podniecają.Tu nie ma reguły.

Gość win-mar
ale jak sama, nie umiem i nie chce sama.

Gość sfrustrowanaaaaaaaaaaaa 25555
Ja mam ten sam problem.Mam 25 lat.I moj obecny partner jest moim 3 facetem.I u nas seks jest beznadziejny.Porazka.Z 2 wczesniejszymi seks byl super. Jak wogole nie czuje podniecenia.A nas seks wyglada tak; Jest wieczor- kladziemy sie do lozka i pyta sie czy moze.W czasie seksu zadnych pieszczot nic.Wlozy, 5-10 max. skonczy i odwraca sie w 2 strone i zasypia.Zajebiscie.

Gość miska mleka
o fuj, sfrustrowana, ale dramat i Ty z nim jesteś??? Jakby mnie facet w łóżku spytał "czy mogę?" to bym chyba ze śmiechu umarła hehe..dobre...włoży, skończy, obróci się..FUJ

Gość miska mleka
a co do autorki topiku Twój facet powinien tak Cię rozpalić pocałkunkami, pieszczotami, że będziesz go błagać by włożył TAM rękę! może tez jest niesmiały, ile macie lat?

Gość Niełatwa
jak nie wytresujesz sobie faceta to po zabawie;) naucz go swojego ciała tak żeby reagował na każdy twój ruch, przyśpieszony oddech czy mruczenie... do tego jednak sama musisz wiedzieć czego chcesz:P

Gość Villy
Odpowiedz sobie,czy w ogóle pragniesz tego faceta i jego pieszczot?Jeśli robisz to bez przekonania to trudno o satysfakcję.Znajomość swych potrzeb i ciała to podstawa.A czy sama czy z partnerem je poznasz,to twoja sprawa.

Gość win-mar
no tak, powinien mnie rozpalic pocałunkami i pieszczotami, ale tego nie robi. nic nie czuje, Ja 24, on 30.

Gość Villy
Sfrustrowana a czemu tak łatwo na to pozwalasz?Odpowiedz że może będzie mógł ale jak spełni twoje zachcianki.Trudniej dostępny ''towar"bardziej się docenia.

Gość Villy
Win-mar jeśli pocałunki Cię nie podniecają to albo potrzebujesz innych doznań na początek albo ten facet Cię nie kręci.

Gość gość
:) delikatnie

Gość gość
My bierzemy prysznic i dbamy o higienę.Mąż zacyna od minetki doprowadza mnie do szczytowania potem dopochwowy seks i kończę lodzikiem dość długo trwa do dugiego wytrysku i spijamy nekter.Mąż mój ja jego podczas lodzika.