Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikogo nie znalazłem

jestem załamany bo przeszukałem całą sieć w poszukiwaniu ludzi podobnych, z

Polecane posty

problemami takimi jak ja:O i nikogo nie znalazłem jestem sam ze sobą w realu i sieci :O

Gość O jakie problemy chodzi
????

Gość też kobieta....
czujesz pustke i jesteś zagubiony w tym popieprzonym świecie ?

mam ogromnego penisa i permanentną erekcję :classic_cool:

nie będę mówił o swoich problemach bo na kafeterii zakładałem już sporo takich tematów. byłem na tylu różnych forach i nigdzie nie spotkałem podobnych ludzi, w zasadzie od 3 lat szukam kogoś podobnego i nic, a kiedyś myślałem że więcej osób tak ma( zresztą mało ważne ja już wiem że powinienem sie leczyć pewnie w zakładzie zamkniętym a nie szukać pomocy w internecie:O

Gość Chcesz porozmawiać
To słabiutko szukasz kolego bardzo słabiutenko. Wpisz sobie na wiki słowo PRIAPIZM.BĘDZIESZ MIAŁ ODPOWIEDŹ.marnowałeś czas. Trzeba było od razu tu napisać.

Gość też kobieta....
napisz coś więcej, o co chodzi ? na pewno nie jesteś sam..

Gość Chcesz porozmawiać
To odnośnie tej nieustannej erekcji. Ale widzę że to był szczwany podszyw a autor ma inny problem. Stary ale to bez sensu piszesz że masz problem a potem piszesz że nie ma sensu o nim pisać no to jak ?

Gość Chcesz porozmawiać
To problemy natury typowo psychicznej czy organicznej?

no właśnie jestem sam bo to schorzenie na tle psychiczny występujące głównie u małych dzieci, w necie nie ma prawie o tym informacji ale ja wiem że to mam bo wszystko się zgadza:O:O w moim wieku to juz jest raczej nieuleczalne a żyć sie normalnie nie da

Gość Chcesz porozmawiać
Jeśli komunikujesz w ten sposób problem to widzę iż nie może być to rządne zaburzenie w spektrum autyzmu lub czegoś takiego. To ma podstawy neurologiczne?

Gość a jak się nazywa to schorzenie

Gość Teraz ciiiiii bo musi
Coś wymyśleć.hihihihihihihi.

Zespół Aspergera :o

no ale chwila,kto postawił(oprucz ciebie)taką diagnoze? Piszesz że powinieneś być w psyhiatryku...no może nie ,ale napewno powinienes się leczyć jeśli widzisz że coś jest nie tak.Nie jestem lekarzem ale z opisu ,który podałeś i z twoich wypowiedzi nie wygląda jakbyś na to chorował...

Gość To jest ciekawy temat bo
Zagadnienie Zespołu Aspergera to bardzo rozwojowa kwestia. I chociażby dlatego nie wolno Ci sobie wmawiac takich rzeczy że terapia to tylko w odosobnieniu. Obiektywnie rzecz biorąc to jest normalnym człowiekiem który posiada dodatkowo pewne zdolności czyniące go nieprzecietnym. Jeśli wczytasz sie choćby w wikipedie a jest tam zaiste bardzo dobrze opracowany artykuł dojdziesz że przy tym zespole rozważa się nawet zmianę jego traktowania nie jako schorzenie a tzw social diability tj pewną formę zaklucen społecznych w życiu w dostosowywaniu się. Tam nawet w wiki jest sporo przypisów z literatury filmów w których zespół ten stanowił element ich treści. Teraz jednak trzeba przyznać rację Tobie że trudno jest odnaleść kogoś kto ma ten problem. Nie wiem czy aktualnie masz kontakt np z psychologiem bądź przychiatrą który Ci ewentualnie pomaga w pewnych sprawach. Zapytaj się go czy nie zna forum konkretnego. Jest ich coraz więcej. Osoby takie jak Ty określiłbym jako Osoby mające Piękny Umysł. Macie wiele problemów ALE przy odp pomocy udałoby się je przekuc na zdolności. Zapytaj lekarzy o takie fora dyskusyjne. Gdy ja coś znajdę wrzuce na topic Pozdrawiam !:)

Gość Pola proszę pisz ze słownikiem
Ktoryś raz ciebie czytam i az mi oczy puchna od błędów w podstawowych wyrazach:O wstydz się:O

o jezu, późna godzina, nie doczytałam :O ja mam borderline, więc nie jesteś sam jeden "inny". trzymaj się.

Gość Pola proszę pisz ze słownikiem
Myślałam,że zdażają ci sie lterówki ale to chyba błędy psychiatryk oprócz

a wiesz ,z tym oprócz to tak wyszło bo chciałam napisać ó ale nie byłam pewna i wpisuje w google(o j a głupia) to nieszczęsne oprucz i (z reguły)jak jest błędnie napisane ,to podkreśla i daje inny wynik,a tu nic więc sobie myśle że ok i tak napisłąm,wiecej błędów to literówki /zacięta klawiatura,lub lenistwo(brak ęą) .Nie chcę żeby nikomu oczy puchły,więc postaram się zaglądać do słownika=) PS.dzięki

Spoko luz Pola. Po prostu czasem lepiej się nie śpieszyć wolniej coś napisać. Ja tak sądzę.

Tzn z ta pierwsza uwaga co do błędów to nie byłem ja:) tylko ktoś kto czasem czyta Twóje posty. Natomiast ja się wtrąciłem bo uważam iż pośpiech czasem nietylko powoduje literowke. No czasem błędy. A wracając do tematu jeszcze. To ja uważam że ten trop jest najlepszym rozwiązaniem. Jeśli autor ma kontakt z np przychologiem powinien z nim porozmawiać na temat ewentualnych forow dyskusyjnych grup wsparcia. Jest bowiem bardzo wiele osób które tak mają tylko że to wcześniej było albo innaczej diagnozowane albo ignorowane ale to się zmienia.:)