Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffka0

pytanie

Polecane posty

czesc dziewczyny mam pytanie wziełam pare dni temu escapelle. jakie po tej tabletce jest to krwawienie? nie mam na mysli okresu. czy to jest zwykla krew czerwona?

Gość hola_____
po tej tabletce moga dziac sie dzwine rzeczyw orgaznizmie. Moze przyjsc normalnie okres Moze tez wystapic krwawienie - wczesniej Moze tez byc ze dlugo okres nie przyjdzie

u mnie na okres jest jeszcze za wczesnie. a dzisiaj zaczelo mi sie takie krwawienie jak mam zawsze przy okresie czy to normalne? :(

A czytałaś ulotkę? To ją przeczytaj. Krwawienie po escapelle może pojawić się nawet po 2-3 dniach a może dopiero po 2 tygodniach i jest to naturalna reakcja organizmu na spadek końskiej dawki progesteronu, jaka zawarta jest w escapelle.

ale czy to moze wygladac jak okres? bo czytałam na innym forum ze dziewczyny mialy tylko jakies plamienia

moze to wyglądac dowolnie. od plamień, przez ciemnoczerwone krwawienia ze skrzepami, po normalny, najnormalniejszy w świecie okres. nie ma reguły. tak to działa niestety.

Gość Michał Zaradny
Witam Tabletka antykoncepcji awaryjnej zawiera bardzo dużą dawkę hormonów, dlatego często dochodzi do zaburzeń w cyklu miesiączkowym. Wszystko jednak zależy od konkretnego organizmu, gdyż jest to sprawa bardzo indywidualna. Plamienia nie związane z okresem, mogą się pojawić, lecz nie muszą, natomiast okres może opóźnić się lub może pojawić się wcześniej. Naprawdę ciężko tu generalizować, gdyż każdy organizm może reagować inaczej. Więcej na temat antykoncepcji doraźnej na www.wpadka.pl, a jeżeli chcecie zasięgnąć porady profesjonalisty to wejdźcie na http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta. Pozdrawiam ---- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs