Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Septienna

Chcecie żeby wam powróżyć? Zapraszam

Polecane posty

Kasiach1990, masz męża? Dziwne ale umyka mi ta informacja gdy spoglądam w twoje życie. Chyba ten człowiek nie jest ci pisany a ślub musiał być pomyłką... Finansowo będziesz mieć pewne kłopoty, nie ukrywam. Mogą pojawić się niespodziewane wydatki. Nie daj się i stój twardo na ziemi a pokonasz wszystkie przeciwności losu. Twoja przyszłość w dalszej perspektywie rysuje się bardzo różowo:)

Jestem Cudowna wygląda na to, że będziecie razem, on ukazuje mi się w twojej przyszłości. Nie widzę go jednak na tyle wyraźnie żeby powiedzieć, że wasz związek będzie udany. Strzeż się ciąży! On może odejść i zostawić cię z dzieckiem!

Kiedy zakocham się z wzajemnościa?? Zdam w najbliższym czasie prawo jazdy?? kasia 04.11.1990

Gość domiiiiiiiiiiiiiii
jeszcze jedno pytanko . znam osobe która jest mi pisana? 16.07.1990

Strzeż się ciąży! ??? Dobra wrózka nie napisalaby takich rzeczy. Trochę wyczucia. MOżesz kogos bardzo zranic takimi ostrymi słowami. czylki co, mam nie zachodzic w ciąże? Czego mam się strzec?

Gość stuprii
Kinga 19.05.91r co będzie w tym roku ze mną i z moim byłym czy jeszcze do mnie wróci? :)

Gość plumpelka
13.12.1986 a co tam u mnie w miłości?

Gość chyba was wszystkich zdrowo
teraz ja wam powróze - bardzo miła pani kinga - jak zaczniesz sie w koncu uczyc zamiast siedziec na durnych forach internetowych to w szkole wsystko potoczy sie dobrze

stuprii - jak mu bedzie brakowało laski to wróci

do tych wszystkich pytajacych o miłosc-tak ,widze tego waszego jedynego,ale musicie byc cierpliwe, nie zadawac sie z idiotami, nie puszczać sie na pierwszej randce, szanować siebie i pamietac, ze nic na siłe :P

Gość aaaxxaqA
C sie tan ie w moim zyciu uczuciowym i zawodowym Monika 9.04.1983

Gość AsIa 1985_ To jaa
26.01.85 czy znajde prace w tym roku?

asla1985 jesli bedziez szukac to znajdziesz

Gość Bliźniaczka 21
Co czeka nasz związek? Co przyniesie ten rok dla nas i czy mogę się spodziewać, że mi się oswiadczy? Może nawet widzisz mniej więcej kiedy? Kasia 04.061988 Marcin 31.08.19888

Gość Bliźniaczka 21
Co czeka nasz związek? Co przyniesie ten rok dla nas i czy mogę się spodziewać, że mi się oswiadczy? Może nawet widzisz mniej więcej kiedy? Kasia 04.061988 Marcin 31.08.19888

Gość rykkkk
julianna 06,12,1975 kiedy otrzymam nową pracę i jaki będzie rok 2010

" 10:09 [zgłoś do usunięcia] Jestem Cudowna Ania 04.02.1979 Tomek 03.05.1980 czy będziemy razem, jak nam będzie razem? " Nie chce mnie się wróżyć ale pewne jest jedno-do siebie nie pasujecie:P.

Gość turururu
Aleksandra, 21.07.1989 Co mnie czeka w miłości? Jak potoczą się moje sprawy sercowe? Jeżeli będzie w moim życiu jakiś mężczyzna, to proszę o jakieś szczegóły (inicjały, wiek, wygląd, cokolwiek).

" 11:16 [zgłoś do usunięcia] Jestem Cudowna Max-dlaczego? " Bo osoby co mają ważne kwadratury jakl wy słońca ze słońcem to do siebie nie pasują:P.Zwłaszcza że chyba to jest bardzo dokładna kwadratura:P.Mogę od razu to odradzić:P.

Max, powiedz mi cos więcej, jesteśmy ze soba 10 lat ale nie wiem, co dalej. Stoję na rozdrożu. daj mi wskazówkę. Proszę :)

owszem mam meza.i Owszem ten slub byl pomylka .Czy rozejde sie z mezem w najblizszym czasie?? czy wogole bede kiedys wolna?? I kiedy moge liczyc na poprawe finansowa?? czy osoba z ktora bylam wczesniej czuje cos dalej do mnie??