Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nepheutes

czy któraś z was ogoliła sobie brwi i co z tego wyszło?

Polecane posty

Gość nepheutes

Gość moj kolega i teraz ma
krzaki

Gość kiskasas
a nie chłopak ? ;)

Gość nepheutes
chciałabym mieć ładne gęste , ciemne brwi. a mam dość delikatne. brwi które ładnie sie ukąłdaja wiadomo że włoski są geste ale krótkie. czy po ogoleniu odrosną długie okropne? podzielcie sie doswiadczeniem

A po co masz golić brwi? Pomyśl, jak będziesz wyglądać bez nich zanim odrosną to raz, a po drugie nie prościej iść do kosmetyczki na regulację i hennę? Brwi będą wówczas widoczne :)

Gość alaine17
, a co będziesz robiła bez brwi????? brwi nie rosną tak szybko jak włoski na nogach :) ja jak się raz pomylilam przy regulacji to potem sie tak męczyłam żeby to ukryć, no i wybacz,, jak bym zobaczyła kogoś bez brwi to bym sobie pomyślała ze ta osoba jest porąbana, należy do jakiejś sekty lub skinów,

Gość kiedyś nie miałam pęsety
i przypomniałam sobie, jak to dawno temu golono brwi - tzn. nie w całości, tylko te niepotrzebne włoski. Spróbowałam i.... ogoliłam połowę na łyso! :-) Później musiałam domalowywać kredką. Ale odrosły takie same jak przedtem.

Gość hellenna
Ja też miewam głupie pomysły, ale jeszcze igdy nie wpadłam na to, żeby sobie brwi zgolić!! Zgolisz je i domalujesz cienkie czarne kreski i będziesz w nich wyglądać jak baba sprzedająca na targu.

Gość veressa
ja tez myslałam nad ogoleniem brwi. bo chciałabym je wzmocnić, mysle że mogą potem odrosnąć mocniejsze i gęstsze, tylko obawiam się że mogą być dłuższe, a wtety to wcale nie dobrze. a geste i wyraźne brwi ładnie wygladają . ogoliła sobie któraś z was? odrosły mocniejsze i gęstsze? czy długie krzaki?

Gość ja kiedys sobie zgolilam
ale niechcacy i teraz zaluje. to bylo 15 min temu teraz musze domalowywac kredka. pozdrawiam i nie polecam z wlasnego doswiadczenia

Gość gość
Brwi odrosną w 2-3 tygodnie ja sobie zgoliłam połowę brwi dorosła.. Nie wyglądała jak krzak.