Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko ja***

Żółto beżowe upławy w 4 tc

Polecane posty

Gość to tylko ja***

Dziewczyny czy mam biec do szpitala czy czekać na wizytę do środy? Przed chwilą zauważyłam takie żółto beżowe upławy na wkładce, raczej bezzapachowe. Jeszcze nie byłam u gina bo dopiero przedwczoraj dowiedziałam się o ciąży. Obawiam się że to jakaś infekcja bakteryjna albo grzybiczna i nie wiem czy mogę z tym czekać do środy na wizytę czy lecieć dziś na izbę przyjęć. Ogólnie czuję się ok, tylko brzuch mnie pobolewa czasem jak na @.

Gość taka tam jedna ona
Niekoniecznie to musi być infekcja.Taka wydzielina może świadczyć o niedoborze progesteronu i wskazane będzie zażywanie duphastonu lub luteiny.Jeśli nie wybierzesz się do szpitala to leż,nie przemęczaj się.Powodzenia.

Gość to tylko ja***
Dzięki za odpowiedź, przed ciążą brałąm dp na niedomogę lutealną, a teraz mi się skończył, nie mam recepty, a w ciąży trzeba kontynuować. Być może masz rację że to brak progesteronu

Gość ijk
nie chce cis straszyc, ale ja na twoim miejscu wybralabym sie do szpitala na wszelki wypadek,,, tak mialam na poczatku takie plamienia, pozniej zaczal mnie bolec brzuch jak podczas okresu, a pozniej pojwila sie krew i poronilam...