Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A kukuuu

na co zmienić Diane35?

Polecane posty

Gość ssssssssssssssss
to chyba zle sprawdzilas:P i co to za bzdury ze dla "wiekszych kobiet"???? skad zes to wytrzasnela??? ja waze 53 kg przy wzroscie 166 cm, wiec chyba nie jestem "wielka";)

Gość ssssssssssssssss
a poza tym dzialania zastrzyku nie oslabiaja zadne leki ani jak zwymiotuje, co jest czeste przy tabletkach:) i nie musze pamietac o lykaniu codziennie ani mi watroby nie obciaza :D

Gość rambiii
indeks Pearla zastrzyki ---0,3 tabletki ---0,1 - 0,09 sprawdz sobie

Gość rambiii
tak samo jak plastry......jednak hormon przez skóre dostaje sie do krwioobiegu i jest pzretwarzany w wątribie :D kazdy lekarz ci to powie ! Zastrzyki sa częściej gorzej tolerowane ---co nie znaczy ż ety je źle tolerujesz. Tyle

Gość ssssssssssssssss
wiesz,chyba jednak zostane przy swoim zdaniu popartym zdaniem mojego lekarza, poza tym zastrzyk zatrzymuje miesiaczkowanie i produkcje jajeczek wiec ocen sobie teraz szanse na ciaze.....

Gość rambiii
OK :) przeciez nie mówi ezse zastrzyk jest zły dla ciebie, ty go tolerujesz i to jest wazne Dlatego jest tyle metod antykoncepcji

Gość ssssssssssssssss
do tej pory znam tylko przypadki ciazy po tabletkach a nie po Depo- Proverze, zreszta nikomu nie kaze tego brac, ja sie po tym swietnie czuje i w ciagu calego czasu jak to stosuje mialam tylko jedno 1-dniowe plamienie na poczatku wtedy kiedy mialam dostac okres:)

Gość rambiii
a autorce powiem, że jest szansa 99% że lekarz zapisze ci YAZ, yasminelle... - bo te mają wpływ na cere, jesli Cilest tolerowałas źle

Gość ssssssssssssssss
spróbuj novynette jesli koniecznie chcesz brac tabletki, one dobrze robia na cere i raczej sa dobrze tolerowane przez organizm, poczytaj sobie o nich na necie:)

Gość A kukuuu
zobaczymy, w środe ide do gin ;) jestem pzred okresem więc niedługo zaczne brać i mam nadzije na szybkie efekty!! :D

Gość upiiupiii

j a ez odstawiłam diane.... i mam brzydką cere.... zastanawiam się nad ponownym jej braniem bo dl amnie była naprawd eok.. dobre wyniki, próby wątrobowe też,... a jednak ładna to coś co cenie sobie bardziej niż gadanie ludzi ;)