Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciectoniemoc

bardzo chcę a jeszcze bardziej się boje

Polecane posty

Gość chciectoniemoc

kurcze,od dłuższego czasu planujemy z chłopakiem współzycie jestesmy razem rok i pare dni,ale czym blizej tego tym bardziej się boje. pierwszy raz za nami(odbył się w pazdzierniku) ale mimo ,że bylismy zapezpieczeni i sprawdzaliśmy po czy prezerwatywa nie pękła przez miesiąc dostawałam po prostu szału,a podczas tego nie moglam sie rozluznic tylko się bardzo bałam. później wyczekiwanie na okres i wielki płacz,ciągle siedzenie na forum i czytanie opinii ludzi no i po paru dniach wyczekiwany okres. chce ale bardzo się boje,boje się,że przez te jazdy w koncu dostane szału. i co tu robić?

Gość chciectoniemoc
?

Gość gugugaga
skoro sie boisz to po co dziecko z czym do ludzi

Gość Motylek w klatce.
Przestań się stresować. Dobrze założona prezerwatywa to bardzo dobre zabezpieczenie. Warto jednak tak jak Wy sprawdzać czy nie pękła- możesz do niej wody nalać po tym :D hehe może głupie, ale masz pewność. Jeśli pękła to pigułka PO, ale to duża inwazja hormonalna więc lepiej dobrze się zabezpieczyć, by nie korzystać z tego. Pigułki są też bardzo skuteczne, ale lepiej się ich wyrzekać, bo też są inwazyjne. Jak jesteś bardzo strachliwa połącz prezerwatywę z globulkami oraz z kalendarzykiem małżeńśkim- wtedy nie ma praktycznie opcji zaciążenia :) Nie martw się pouprawiasz z nim seks parę miesiecy i strach przejdzie a i z zabezpiecznia zaczniecie rezygnowac :D