Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opiekunka

Jakie obowiązują stawki za opiekę nad dzieckiem?

Polecane posty

Gość opiekunka

Dostałam propozycję opieki nad dzieckiem u siebie w domu,ok 8-10 godzin dziennie plus wyżywienie 5 dni w tygodniu,może ktoś się orientuje jakie są stawki?dodam ,że jestem z Manchesteru,

a oferta nie przyszla ze stawka? Ja za zlobek w Londynie place 200-250F tygodniowo (w zaleznosci od wieku dziecka), wiec jesli chcesz byc konkurencyjna, to powinnas wziac mniej. Od czasu do czasu uzywam jedna z przedszkolanek jako babysitter i pkace, na jej zyczenie, 5F na godzine. Ale jest to praca dorywcza, a nei 50 godz tygodniowo plus wyzywienie.

Gość opiekunka
Stawkę mam podać sama,dlatego pytam,dziecko jest 3 letnie ,myślałam,że odezwą się mamy,które zatrudniają opiekunki!Ale dzięki za odpowiedz,myślę,że w Manchesterze są chyba niższe stawki niż w Londynie!

Gość a fuuuuujjj
ja w londynie nie mieszkam ale u nas ejst 3 f z wyzywieniem przy tak duzej ilosci godzin

Gość opiekunka w Londynie
£8 plus wszelkie koszty zwiazane z taka opieka i jedzenie zapewnione dla opiekunki. sprawdz na www.gumtree.com jakie sa stawki w Manchester. Pewnie okolo £7, ale pamietaj aby poprosic o pieniadze na wyzywienie malucha, najlepiej jesli zatrzymasz rachunki ze sklepow i je pokazesz przy placeniu. Poza tym ta zaplata zalezy od zamoznosci rodzicow.

Gość ja jako babysitter
dostawalam 8 f na godzine w lodnynie.... DEa erw masz szczescie ze nzalazlas jaks glupia co za 5 to robi....