Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy pomocy

W poniedzialek do pracy a cera koszmar.

Polecane posty

Gość pomocy pomocy

Przeszlam ospe , moja cera oszalala, skor ktora ma, jest poltlusta ale tak sie strasznie wysuszyla, mam troche przebarwien po ospowych plamkach no i najgozej, ze po niektorych dziurki. smaruje je narazie tym pudrodermem co mialam przepisany na ospe, widze, ze skora sie regeneruje robia sie coraz mniejsze, a na buzie grubo nakladam iwostin na przebarwienia, no ale musze jutro wyjsc, matyko takie leczenie potrwa pewnie przez miesiac , dwa a ja bym chciala normalnie do ludzi,, prosze poratujcie moze jakis dobrze kryjacy podklad nawilzajacy.

Gość fgdfgfhggdf
kochana mam ten sam problem. ja nie wierze w zadne masci, leki cuda. nic ci nie pomoze jak cialo masz brudne, zanieczyszczone. wiec musisz zmicni diete to jedyna rada. jakis czas jedz tylko same owoce i warzywa i zobaczysz jak cera ci sie poprawi. czytalam ze glowna przyczyną problemow ze skora są produkty mączne, czyli np. chleb oraz nabial. wiec nie pij mleka, zadnych serow jogurtow. tylko owoce i warzywa, zrob tak, jedz tylko to przez miesiac i zobacz jakie beda efekty. ja tez zam9erzam sporbowac za jakis czas. i nie jedz miesa... miej szacunek do zweirzta.

Gość maximmma
pracujesz w przedszkolu?? bo ostatnio jakas laska pisała ze przeszła ospę i pracuje w przedszkolu, to ty????

Gość czasem deszczczasem slonce
nie w przedszkolu nie w biurze przy kompie pracuje po 8 h zarazilam sie przypadkiem bo bylam przeziebiona. Ale ja sie zdrowo odzywiam, sama sobie gotuje warzywa , jem duzo owocow, ogolnie raczej nic tlustegomzeadnych slodyczy