Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabiana

Ojciec uwiódł mojego kolege!

Polecane posty

Gość fabiana

Matka wyznała mi prawde! rozwiodła się z moim ojcem dlatego że był gejem. Od kilku miesięcy spotykam się z chłopakiem który ma 16 lat. Liczyłam że z nim będę ale się przeliczyłam, nakryłam go jak całował się z moim ojcem w samochodzie

Gość biedny chłopiec

Gość fabiana
To nie bujda, to dramat. Nie wiedziałam o tym że ojciec jest gejem a teraz jeszcze bzyka się z chłopakiem który miał być dla mnie :(

Gość Słuchaj a może to On
Uwiódł Twego Ojca ?!

Gość Podciagam temat bo
Koleżanka Mojej Mamy uwiodła Moja Siostrę która miała wyjść W tym roku za mąż!

Gość Ona i on zbierają złomII14
az sie podjaralem

Gość A moja Koleżanka ze
Studiów była najpierw z bratem moim potem z jej Tata potem była Z mama mojej kumpeli innej!

Gość A moja Koleżanka ze
Po zakupy oczywiście :)

Gość Sprytna Ta Twoja
Koleżanka Każdemu dała i swoje miała:)

Gość fabiana
Widziałam ich jak się całują, jeszcze dalej czuje obrzydzenie! szczególnie do ojca.

Gość A moja Koleżanka ze
No bo to w sumie już nie koleżanka to moja laska jest ze mna już teraz :)

to pewnie twoj tatus jest nie zly ogier chetnie tez sie zabawie z nim

Gość MX10Q 3D
Droga Autorko. To że nie wiedziałas o skłonnościach ojca nie dziwi. Twoja mama też nie wiedziała. Napisałas że chłopak miał być Twój-daj sobie spokój z takim kimś. Chciałabys być z kimś kto nadstawial twemu ojcu? Jeśli nawet wróciłby do Ciebie nie miałabys żadnej pewności iż nie odejdzie znów. Jeśli poszedł ze starym Twoim to tymbardziej będzie w stanie pójść z każdym innym. Swoją droga to jakiś bisexualny idiota. Olej go czym prędzej. To nie była Twoja wina. Pozdrawiam.

Gość Le grand inspector
Mam pytanie. A ile lat ma Twój "były"mam nadzieję chłopak ? Jesteś pewną iż Oni się nie znali wcześniej ?

Gość Niestety takie rzeczy
Zdarzają się często. No może nie tak często w takich układach ale ileż razy mieliśmy np sytuację że Ojciec uwiodł partnerkę syna? Szczególnie często zdarza się to w zamożnych kręgach gdzie młoda kobieta " udaje"zaangażowanie emocjonalne do chłopaka by być z nim dla kasy. Po jakimś czasie dochodzi do wniosku że będzie jej bliżej z Starym jego i rodzina rozwalona. No chyba że Ojciec les u rozwiedziony albo wdowiec. To tylko nerwy syna rozwalone.

podaj jego numer moze wezmie twojego chlopaka i razem dolacza sie do naszej orgietki

Gość Dc is realll
A ile jest takich wypadków że chłopak Lata za panienka dla kasy. Potem np ona odkrywa że on wogóle z jej Starsza (szczególnie gdy jest atrakcyjna jeszcze)robi fiki miki w łóżku. Ha!

Gość Velotor
No to teraz wiemy skąd te problemy glena są :):) he he he

Gość fabiana
Tylko że ja nie wiem jak mam teraz ze swoim ojcem rozmawiać. To co wtedy widziałam to do tej pory mam ten obraz przed oczami.Matka właśnie wtedy dopiero wyznała mi prawda że mam ojca geja.

Gość Sajko show
Niestety współczuję autorce. Trudno jest odbudować zaufanie i mieć jakikolwiek stosunek pozytywny do kogoś kto swoje popędy i różne potrzebny przedkłada nad dobro bliskiej osoby niezależnie od chłopaka który jest wg jakimś kompletnym kretynem. Nie jest możliwe by dał się podejść. Nie ma cudów. Musiał mieć ciągaty w tym kierunku. Tylko po co próbował zbliżyć się do Kobiety ?

Gość Blue in Soul
Jak odbudowac normalne relacje z kimś kto robi takie rzeczy. Nawet jeśli nie upierać się przy tym iż to wynaturzenie a po prostu odmienny scenariusz ludzkich potrzeb to Twojego Ojca to nie zwalnia z oceny iż zachował się krytycznie i dodatkowo w totalnie gowniarski sposób biorąc się za pierwsza z brzegu osobę jeszcze w dodatku jak sądzę to już było jak chodziliście z tym chłopakiem. Jeśli to dla Ciebie ciężar to musisz sobie pomoc psychologicznie. Porozmawiać z kimś zaufanym.

Gość fabiana
Ten chłopak był moim kolegą ale to ja liczyłam jak idiotka na coś więcej a tutaj widziałam mojego ojca jak go całuje w swoim samochodzie. Ten chłopak nic mi nie obiecywał,ale jednak to boli.

Gość Bobby budowniczy
No co ty to się musieli wcześniej znać bez kitu. On Ci nic nie obiecywał a tu boom widzisz go w aucie. To pewnie wcześniej już znali. Uuuu!

Gość fabiana
O swojej orientacji też mi nigdy nie powiedział. Przynajmniej nie latałabym za nim jak debilka. Zapraszałam go do siebie,chciałam żeby mnie zauważył a tu okazuje się że on woli mojego ojca.

a ja mam wciaz przed oczami obraz jak kogut ruchal kure wczoraj to bardzo traumatyczne przezycie jest

Gość dsdf
Masz ojca zboka:D:D:P

kiedys widziałem jak kolega został wyszarpany i pobity przez ojca, dostał lanie za dwie jedynki co dostał w szkolę, tamtego dnia przestalem się uczyć i chciałem by mnie mój też tak zlał ... ale nie!! mój powiedział "weź się synu do roboty" i tyle!! szlaban na TV i nic!! a ja myślałem że mi dupsko złoi...

Gość fhabikjlg
jeżeli chodzi o temat to: hahahhahahahahahahahah "a ja mam wciaz przed oczami obraz jak kogut ruchal kure wczoraj to bardzo traumatyczne przezycie jest" hahhahahahahahaha poprawiłam sobie znacznie humor :D :D :D