Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przystojny ale porządny

Żałuję, że jestem przystojny - interesują się mną głównie lafiryndy

Polecane posty

Gość Autorka zdrowia
czasy się zmieniły. Blondynka z tipsami, kuso ubrana nie musi byc panią na L..Np Ania Hoksa. Miła i mądra. I ładna:) ciekawe co u niej:) nie wiecie:classic_cool::)?

Gość ewelus ty naprawde nie
uprawialas seksu analnego? czy to kolejna sciema byla i naprawde masz za soba takie doswiadczenie? teraz to prawie kazda po 20 roku zycia miala anal :O

Piwo piję z kufla, wtedy aromat się najlepiej rozchodzi

Normalnie, tak jak np. Hitlera można podziwiać to było niesmaczne,jak można przywoływać takiego skurwiela:O tu widać że to jednak kobiety myślą kroczem i gloryfikują tych którzy je podniecają. facet potrafi zauważyć że laska jest "zaj**istą dupą" ale jednocześnie k**wą z którą nie ma się co zadawać. potrafi oddzielić popęd od rozumu. chyba na odwrót:O sorry,ale kobiety wyczują podrywacza bo to widać ewelus ty naprawde nie uprawialas seksu analnego? czy to kolejna sciema byla i naprawde masz za soba takie doswiadczenie? teraz to prawie kazda po 20 roku zycia miala anal nie wiem po co,ale dziewicą analną jestem i tak zostanie raczej:P

Gość autorze widac jestes w guscie
lafirynd a nie kobiet z klasą ( twoj typ urody,zachowanie itd). Nie miej pretensji do nich, raczej trzeba popracowac nad sobą. Kobiety z klasa lubia przede wszystkim męzczyzn interesujacych.

Teraz jem kupę i zapijam siurami.

Pracuję nad sobą cały czas i rozwijam się min. zawodowo i intelektualnie. Rozpocząłem ostatnio (w czasie urlopu) nowe hobby - wędkarstwo morskie. Zamierzam również zająć się myślistwem w przyszłości

Gość taaaaaka jedna
a może się poznamy? skąd jesteś?;) nie, nie jestem lafiryndą, szukam miłości:(

Gość offermo nic złego
Ewelus lubi debowe mocne bo to szybko scina ,dziewczyna latwiejsza a na drugi dzień sobie mysli jaka to wyzwolona jest:D

Eweluś, Ty lepiej szukaj jakiegoś lowelasa i babiarza, taki będzie do Ciebie pasował

offermo nic złego Ewelus lubi debowe mocne bo to szybko scina ,dziewczyna latwiejsza a na drugi dzień sobie mysli jaka to wyzwolona jest a co ma wyzwolenie do zamiłowania do dobrego alkoholu?:classic_cool: dawno tak się nie uśmiałam:D A autor jest zadufany w sobie

Gość ach mój Boże
tak mi żal autora - jest tak bardzo przystojny, taki atrakcyjny i tak bardzo z tego niezadowolony...że aż musi się wyżalić na babskim forum. Tyle ma zalet, tyle walorów, jest tak wspaniały - a taki ma problem, że dziewczyny sobie znaleźć nie może - wszystkie, na jakie trafiał to albo lafiryndy, albo bez klasy, abo Bóg jeszcze wie co. Biedactwo! Pierdoły opowiadasz - robisz z siebie ideał, a ja myślę, że jesteś nudny i marudny - każdą dziewczynę oceniasz jak towar, przypinasz jej łatę (vide tytuł topiku) na dzień dobry lub z byle powodu. Gdybyś był rzeczywiście tak atrakcyjny - umiałbyś zorganizować tak swoje życie, żeby nie musieć się tu wyżalać. Jawisz mi się małostkowym malkontentem - nie jesteś spontaniczny, otwarty i stąd twoje problemy - nie uwierzę, że WSZYSTKIE dziewczyny na twojej drodze były takie - jak piszesz - zejdź na ziemię! i pamiętaj, że kto zbyt wysoko mierzy - nisko spada!

Wolę być zadufany w sobie, niż puszczalski tak jak Ty. Znam swoją wartość i nie chcę kobiety, która się szmaciła

Czy każdy musi być spontaniczny? Nawet jak nie wszystkie były takie, to większość. Byłem już zdradzany

Wolę być zadufany w sobie, niż puszczalski tak jak Ty. Znam swoją wartość i nie chcę kobiety, która się szmaciła więc wolę być puszczalska niż mieć tak nadmuchane ego🖐️

Byłem już zdradzany skoro byłeś zdradzany to znaczy,że nie jesteś aż takim ideałem,zdrada to znak,że facet w czymś nie zaspokaja;) zastanów się więc nad sobą lepiej a nie 'lafiryndami'

Nie mam żadnego dmuchanego ego. Jestem normalnym facetem, jakich wielu. Ambitnych, zadbanych, porządnych facetów jest wielu. Nie uważam się za lepszego od innych, w swoim życiu zawodowym to pewnie widziałem dziesiątki takich jak ja

Gość Rysiek Lubicz z Klanu
Sami, dla Ciebie to prowokacja, bo już był tu kiedyś taki jeden podobny do autora, też bardzo porządny, nawet dziewiczy i namieszał Ci w głowie:D:D

Gość samosia sia sia
A jak myślisz jak się czują kobiety piękne, też mają problem poznając nowego mężczyznę okazuje się że tylko z jednego powodu i wyłącznie dla seksu, dlatego na razie jestem sama i tak jest lepiej może kiedyś się trafi ktoś kto będzie chciał mnie poznać naprawdę a nie dla wyglądu

bardzo głębokie:D a film jaki gatunek Ci najbardziej pasuje===uzasadnij?

Gość a landrynki
a czemu sie dzis autorze topiku nie zaczerniłes?

Można być albo porządnym, albo pożądanym - nigdy te dwie rzeczy jednocześnie. Trzeba samemu wybrać co bardziej odpowiada.

Sami, akurat wędkarstwo morskie najbardziej mnie na dzień dzisiejszy interesuje. Chciałbym też w przyszłości zostać myśliwym. A co do kina - lubię komedie. Może to się wydać płytkie, ale przy tym najlepiej się odprężam.

Skoro był zdradzany to znaczy, ze związał się ze szmatą czy tam lafiryndą. Porządna kobieta, jak jej cos nie odpowiada to odchodzi lub próbuje wyjasnic to ze swoim facetem. A porządny facet robi wszystko aby zaspokoić swoją wybrankę by nie musiała szukać 'innych chujów' :P Przystojny ale porządny zaszalałeś z lekturą nie ma co:D