Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dom chce kupic dom

Czemu te zycie jest takie zjebane??!!

Polecane posty

Gość Dom chce kupic dom

Na dom mnie nie stac,pracy znalesc nie moge,na studia mnie nie stac,rodzice poumierali,maz zarabia 1.5tys zl..I co? Za co ja mam zyc? :-o Chwytalam sie czego moge,mawet wyjezdzalam za granice do pracy i sprzatac i w polu,ale to tylko sezonowo i po odliczenia kosztow utrzymania sie tam,dojazdow do pracy,zycia zostawalo cale g. ale lepsze to niz nic:( NA dziecko mnie nie stac,wiec chyba bede je miala po 30.A pierdolony tusk gada,ze malo dzieci sie rodzi w ostatnich latach,ale wez zrob se dzieciaka jak cholera nie stac,gardze takimi matkami co narobia sobie dzieci i z socjalu ciagna.Rozumiem jak cos w zyciu nie wyjdzie,ale sa takie co dla kasy robia dzieci..Codziennie latam i szukam pracy.Doslownie codzienne!!

Gość Beansby Weezer
takie zycie... raczej wiekszosc tak ma

Gość maximmma
jak piszesz ZNALESC debilko to nie dziwie sie ze nie mozesz pracy ZNALEŹĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kwiat pustyni 12345
Bedzie dobrze jeszcze przyjda lepsze dni dla ciebie ten nrok tez byl okrutny dla mnie,ale powopi do przodu

Gość Dom chce kupic dom
Juz ysle nawet calkowicie rzucic te polske i tam w ciemno pojechac(za granice) i szukac czegos..Ledwo na chleb starcza:-o

Gość zrób sobie dzieciaka
i też z sociala ciągnij . nie będziesz narzekac i uznasz ,że życie jest piekne :D

Gość A kukuuu
jedz do anglii pracowac, hiszpani, włoch.....................

Gość Dom chce kupic dom
Haha.No,ale w sumie nie wiem czy taka kasa by mi starczyla na utzrymanie dziecka:-o

Gość kjdklsldjlwd
ty gardzisz matkami a my szmato gardzimy tobą!!!

Gość Dom chce kupic dom
a kuku-ale wlasnie mam tam pelno znajomych i mowia,ze koncza sie dobre czasy dla polakow za granica.Moja siostra byla tam z mezem i zjechali do pl,bo stwierdzili,ze tak jak zyja tam to mozna zyc i tu.Raz robota byla raz nie..Mam wiele znajomych co sa za granica i narzekaja.

Gość Dom chce kupic dom
kjkdkkj-nie gardze matkami.Gardze takimi jak ty,co obrazac potrafia.NAucz sie czytac ze zrozumieniem.GArdze takimi co robia dzieci dla kasy

A jakie masz wykształcenie? Mieszkasz w dużym czy małym mieście?

Gość jjhgfs
ciesz sie ze chociaz meza masz, ja mam nycto samo co ty a do tego jestem stara panna bez zaaadnych perspektyw :(i

Gość A kukuuu
no to narzekaj dalej :P idz do agencji moze, tam są dobre zarobki marudo

Autorka tematu ma wiele racji. "gardze takimi matkami co narobia sobie dzieci i z socjalu" Może i gardzisz ale każda matka powina ciągnć z socjala. nasz państwo,nasze wladze mają nas szarych obywateli w dupie i to głęboko. Naszym obowiązkiem szarych Kowalskich jest branie kasy oa państwa jak tylko się da,żeby te pieprzone złodzieje dostały z tego jak najmniej. Proste.

Gość kjdklsldjlwd
wlasnie szmato , narzekaj dalej...parwszywcu jeden....taka tepa w ryj jestes ze nie nigdzie cie nie chca...i nie wyjezdzaj za granice bo nam tylko wiesniaku wstydu narobisz

Gość Beansby Weezer
ja tez takimi gardze- i jestem duma z tego!

bo kto sie modli ten ma lżej w życiu Nie myśl o niczym innym i niczego nie pragnij oprócz twego Boga i Stwórcy, ponieważ mając Jego, masz wszystko. Ten łatwo zwycięża, komu Bóg pomaga

Gość Beansby Weezer
mnie nie pomogło

modlitwa tysiącom ludzi pomaga a tobie nie czyli musisz źle się modlić

Gość Dom chce kupic dom
O matko Boska-o tak,Bog mi da:D Daj spokoj.Prosze Cie. To co z tego,ze sie nalezy? Nalezy,owszem.Ale nie dla takich co robia dzieci i kase ciagna na kosmetyki i chlanie.Znam taka jedna co ma 7!! dzieci i zyje na socjalu.Dzieci chodza glodne a ona rok po roku je robi i takiej kurwie nie zabiora a taka co ma 7 dzieci stara sie,pracuje zabiora.I gdzie tu sprawiedliwosc??!! NApisalam,rozumiem,ze jak takiemu malzenstwu z dzieckiem nie wyjdzie,straca prace,zycie jest nie przewidywalne,ale wybacz nastolatka rodzi dziecko i jest szczesliwa,ze ma dziecko,ale grosza nie ma by je utrzymac!! MAm srednie z matura.Rozpoczelam studia,ale mnie na nie nie stac.Maz tez ma srednie z matura.Byl w strazy granicznej,ale raz go postrzelono i mu sie odechcialo.

Gość Dom chce kupic dom
Ta,jasne.Moj tesc codziennie w kosciele jest.Modli sie i w ogole :-o I co ma? Gowno ma.Mieszkanie dostal z zakladu,syna ma jednego chorego na depresje,sam tesc chory na depresje,zdrowia nie maja,non stop jakies operacje,to samo tesciowa!! I przestan mi tu pisac,ze bog pomaga.Widac jak pomaga.Moja siostra tez pobozna,syna ma urodzil sie z dziura w sercu i niedowladem mozgu

psalm 91 Modlitwa ta ma potwierdzenie wśród grupy żołnierzy II wojny światowej, którzy to z wielką pobożnością odmawiali ten Psalm codziennie, indywidualnie lub grupowo na polu walki, w okopach. Wokół padały strzały i bomby, a śmierć zbierała swoje wielkie żniwo. Jedynie ze wspomnianej grupy żołnierzy nikt nie odniósł najmniejszych obrażeń; wszyscy po wojnie bezpiecznie wrócili do swoich domów. Ponadto Psalm ten bywa odmawiany w czasie egzorcyzmów; wiąże się to z jego szczególną mocą Bożą http://przemiana.bloog.pl/id,267993,title,PSALM-91,index.html?_ticrsn=5&ticaid=69657

bo się złe modlą lub tylko na pokaz jacy to oni są pobożni lub po prostu kara człowiek grzeszący sam ściąga na siebie kare i dopiero spowiedzi i to szczera je wymazuje i wtedy kary nie ma a jak nie grzeszyć. świadectwo ateistki która się nawróciła Stałam u bram nieba i piekła Osobiste świadectwo pani dr Glorii Polo http://docs.google.com/View?docid=dcqzqv9g_9fpqrtrc8

Gość Dom chce kupic dom
Nie na pokaz.Sam ksiadz im mowi,ze bog ich kaze a oni dalej wierza,modla sie,niejeden by sie juz wyrzekl boga a oni dalej do kosciola chodza

to poczytaj te świadectwo glori i porównasz czy rzeczywiście nie grzeszą

o czym tu piszecie??o bogu czy o braku kasy?u nas jest tak -w ch...ludzi chodzi do kościoła bo jak chodzą to ksiądz kupuje im węgiel na zime daje kase...ale nie patrzy co to za ludzie...po jedno fajnie a po drugie dziwne !!do dom chce kupic dom-na pewno bedzie lepiej!!ja tez nie mialam co gara włożyć,więc wiem o co ci chodzi!u mnie też są takie co rodzą dzieci każde z innym a potem narzekają że biedne ojej ale mi ich żal...powinno się im dawać za darmo jakieś tabsy żeby już nie rodziły dzieci!