Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika1988

Ona PODOBA SIE MOJEMU FACETOWI / blee

Polecane posty

Gość Beansby Weezer
pewnie dobrze loda robi ;)

Gość maszkara zero gustu
okropna do tego te brwi i jasne usta niczym jola rutowicz

Gość miła jak zawsze
nie dziwię ci się że cię to denerwuje bo jak może komuś podobac się takie coś;/ ta żółta szminka jest za je bista na jej ustach;/

Gość ta panna na zdjeciu
nie jest ładna w mojej ocenie...ale nie jest tez brzydka,...fakt brwi ma fatalne, zamiast szminki uzywa na usta podkladu i smaruje blyszczykiem, kolczyk w brodzie wyglada jak ogromny pryszcz(bo w takim niefortunnym miejscu jest) a solarium jest chyba jej Bogiem....ale z drugiej strony juz lepiej zeby miala te brwi tak narysowane niz jakies krzaczory zrastajace sie na srodku...juz niech sobie ma te usta takie jak ma bo jeszcze jakby je jakims normalnym kolorem pomalowala to by krzywo było i wtedy byscie dopiero mogli mowic ze taka wsiowa jest.... poza tym w sumie to nie jej wina ze ma takie kolezanki na ktorych sie wzoruje i ze wszystkie tak samo wygladają. dla mnie jest przecietna dziewczyną, ktora w zły sposob stara się wybić ponad przeciętną...tyle. do sratata-"ja tez jestem naturalna, w dodatku blondynka"- masz sie czym chwalić.... P.s. Nie musiałaś tego dodawać to było oczywiste

Gość bebebe
ja pierdole, jaki makijaz!!! :o ogolnie nie jest najgorsza, ale dlatego ze sie lansuje na pustaka to jest okropna. gdyby wyjela kolczyka i sie inaczej umalowala i nie zgrywalaby pustej lali to jest nawet ladna!

Gość dossa20
Sratatatatatatatatatatatatatat poniekąd masz trochę racji z tymi "ideałami"