Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Forumooowiczka

Do ludzi dodających głupie komentarze

Polecane posty

Gość Forumooowiczka

Myślicie, że ktokowiek je bierze jakoś pod uwagę? Irytuje sie nimi, zaóważa czy smuci? Proszę Was!! :D Jesteście przykrymi i żałosnymi ludźmi, którzy nie mają na co poświecić czas - nie mają znajomych, albo może i nawet rozumu, bo czlowiek rozumny od prehistorii potrafił znaleźć sobie owocne zajęcie. Ludzie piszący tematy czekają na sensowne odpowiedzi i tylko je czytają i je biorą pod uwagę, więc nie marnujcie czasu, włącznie FoXKids czy cos innego na waszym poziomie.

Gość to ja powiem szczerze tak
Jestem stałą forumowiczka od wielul lat i zawsze staram się pomagać tym którzy mają prawdziwy, konkretny temat lub dylemat życiowy. Niektóre tematy w ostatnim czasie są jednak tak debilne że pozostaje tylko napisać głupi komentarz bo aż się człowiekowi wierzyć nie chce że ludzie mogą wypisywac takie bzdury. I nie piszcie mi że nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi!!! Niektóre zakładane tu tematy uwłaczają ludzkiej inteligencji.

Gość skoro pofatygowałaś się
eby założyć taki topik, to chyba CIę to jednak rusza - punkt dla nas i jem kupę ;p

Gość oczywiscie ze biorą je pod
uwagę!:P gdyby tak nie było nie rozwijałyby sie w topikach awantury i pyskówki:D Zresztą staraczki i mamuski bardoz łatwo sprowokowac - nie trzeba sie nawet jakos wybitnie intelektualnie wysilac:classic_cool: