Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola243

pomozcie tak sie martwie

Polecane posty

Gość Karola243

Hej. Mam problem. Ostani stosunek odbylam w pazdzierniku. Teraz mamy styczen, wiec od tamtej pory mialam juz 2 okresy. W zwiazku z tym noralnie bralam dalej tabletki abtykoncepcyjne oraz tabletki na nadcisnienie, ktore mam. Co wiecej w polowie grudnia bralam antybiotyk, bo mialam zapalenie tchawicy. Do wtorku powinnam miec okres (bo we wt powinnam zaczac kolejne opakowanie), i zazwyczaj mam go w sobote lub nidziele, a tu poki co nie mam a juz niedziela godz 15 niby troszke cos tam brudzi i troche mnie boli jak na @, ale bardzo sie martwie. Jesli sie okaze, ze 3 mc jestem w ciazy, to bede zalamana, bo niedosc ze jeszcze nie chcę, to sie boje o dziecko, wszystkie leki ktore wymienilam uszkadzaja płód. Co robic? Czy jest jeszcze szansa, ze dostanę okres i ze to nie ciąża?

Gość przesadzas
uspokoj sie

Gość Karola243
czemu przesadzam? myslisz, ze to nie ciąża?

Gość tak mysle

Gość Karola243
mam taka nadzieje, tylko czemu nie ma jeszcze @ :( :(

Gość to normalna sytuacja
po antybiotyku że okres się spóźnia. Skoro miałaś dwa NORMALNE okresy a nie plamienia, to ciąża wykluczona

Gość Karola243
tak ialam normalne, nawet dośc obfite, bo stosunek byl w pazdzierniku . no tak bralam antybiotyk od 17 do 22 grudnia. byc moze ma wplyw, no oby tak bylo... ale to jesli nie dostane do wtorku, a test nie wykaze ciazy to co robic? brac kolejne opakowanie od wt, czy czekać na pierwszy dzien okresu? oczywiscie mowie o yasminelle

Gość to normalna sytuacja
sama mówisz, że coś tam się pojawia. Weź gorącą kąpiel, to sytuacja się pewnie rozwinie i bedzie po problemie. I tabletki zaczniesz brać tak jak brałaś