Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klamliwabestia

ciągle oszukuje,niby dla dobra ,ale...

Polecane posty

Gość klamliwabestia

nie mam juz na to sily. jestem w zwiazku z osobą,która naprawde kocham ale jest tak zazdrosny,że na nic nie moge sobie pozwolic,nawet na miasto wyjsc. a komputerze tez po kryjomu siedze a rozstać się z nim nie zamierzam. co zrobic,zeby to zmienic? mysle,ze ta jego chora zazdrosc nie minie,a jak mu zagroze rozstaniem to na chwile sie uspokoi a pozniej o wszystko znow będzie zly. niedlugo to stracę wszystkie kolezanki dlatego,ze nawet o nie jest zazdrosny. czy to normalne?

Gość klamliwabestia
nikt nie ma podobnej sytuacji?

Gość amaletta
nie, nie ma tu więcej masochistek i nawet jesli ktorejs trafil sie taki egzemplarz to czym prędzej się z nim rozstała

Gość klamliwabestia
nie nazywaj mnie masochistką jeżeli nie wiesz jaka jestem...a rozstanie to nie jest jedyne wyjscie. po chuj mam sie rozstawac z kims kogo kocham?

Gość nie ma to jak
ja jestem w identycznej sytuacji..kolezanek prawie nie mam...w tym roku zaczelam studia...nowe znajomosci a ja nie mam takich kolezanek o ktore bylabym pewna ze mnie nie zostawia np teraz...jade na oboz bo musze zaliczyc go zeby miec zaliczony przedmiot...i nie wiem z kim bede w pokoju...ze juz nie powiem ze oczywiscie jest wieklkie obrazenie ze nie powinnam nigdzie jechac...swoich dawnych kolezanek tez nie mam...bo nei utrzymuje kontaktu...

no ja mam podobnie ale u mojego to sie zaczyna gdy wypije - tak jak np w sylwestra: siedziałam i rozmawialam z kolezanka a on twierdzi ze calowalam sie z jakims kolesiem oczywiscie zostawil mnie i poszedl a potem oczywiscie wrocil a ja przed nim ucieklam bo sie balam ze znowu reke na mnie podniesie no i moje noworoczne postanowienie jest takie ze juz do niego nie wroce nie widzialam go od tamtej pory siedze w domu i co chwila rycze

Gość amaletta
po ch*j mam sie rozstawac z kims kogo kocham? po to żeby być kochaną a nie szpiegowaną?