Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glenbglenbgleb

KOCHAM GLEN B

Polecane posty

Gość glenbglenbgleb

kocham glen b ,ten czlowiek po prostu poprawia mi humor. uwielbiam wchodzic na tematy ,ktore są gorzej zjebane niż ustawa przewiduje a gleb b twierdzi,ze trzeba zjesc kupe! UWIELBIAM GO ! co wy na fan cluib glena b?

Gość glebbglenbglenb
glen b rządzi

Gość Beansby Weezer
on je kupy ja to lubie bo jak zrobie to sram mu do paszcy i nie musze do kibla bo wtedy musze wode spuszczeac a mam liczniki na woda wiec oszcecam i jestem normalnie EKO-miko ;P

Gość glebbglenbg
ooo tak to jest czlowiek nad czlowiekami

Jakim trzeba być debilem, żeby zakładać tematy o sobie samym :O Nikt Cię na tym forum nie lubi.. wiem, ze zaraz nazwiesz mnie szmatą, ale mi to zwisa.. traktujesz kafe jak pole do ''popisu'', a prawda jest taka, że już nikt nie wchodzi na Twoje zjebane tematy o kupach.. nikogo to nie interesuje, rozumiesz ! I nawet nie odpisuj, bo i tak nie przeczytam.. weź sobie te słowa do siebie. Wierzę, że możesz być normalnym użytkownikiem tego forum, tylko się postaraj :) Trzymaj się ;)

Gość glenbglebglenb
tajemnicza dama uwierz ,ze ja nie jestem glenem b a ty nie masz w sobie za grosz polotu. widac,ze to zajebisty facet i potrafi trzymac dystans sam do siebie,a nie na kazde wypisywanie glupot o zdradach puszczajacych sie panienek po imprezie daje im glupie rady. maja zjesc kupe i tyle. odrazu on to musi pisac?wielu osobą sie podoba jego poczucie humoru.

Gość glenbglebglenb
dobra,ty masz na jego temat takie a nie inne zdanie,ale uwierz mi,że ja nie jestem glenem b,bo jestem dziewczyną,którą po prostu to śmieszy. może wyrazilam się źle ,że ma wielkie poczucie humoru ale to jest ŚMIESZNE i potwierdzi to wiele osob,że na kazdy posrany temat kobiet glen b ma dobrą rade. i to mi się podoba,najpierw robią chlopow w bambuko a pozniej ryczą na kafe. dobrze,ze ktos potrafi pokazac im,ze są posrane i tylko gowno im sie od zycia nalezy,o.

Gość glenbglebglenb
glen b kocham Cię ale rzeczywiscie nie musisz tak brzydko się wyrażać,zostanmy przy samej kupie.

Gość a ja tak powiem
kupa lgnie do kupy ;)

Gość tylko DROPS
Wszyscy w domu zdrowi??????