spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Styczeń 3, 2010 pierdole juz nie pije. 4 dni alkoholizacji wyciąga z człowieka najlepsze walory i nie ma to tamto . dziś jestem kupa i musze to odespać.dobranoc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Styczeń 3, 2010 ja też już nie piję :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Styczeń 3, 2010 ja tez pierszy byl nowy rok-to zrozumiale, drugi dzien po nowym roku musialysmy z kolezankami za nowy rok popic bo sie nie widzialysmy w ten dzien, no a wczoraj to mialalm impreze dla pracownikow:(i tez byly % ...a jutro na uczelnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Styczeń 3, 2010 o kurwa do pracy? never:o ja nawet nie umie iść do sklepu bo nóżki sie trzesą z przepicia i nawet jakbym chciała to nie powiem co chce w tym sklepie....:) heh i po co to wszystko? dla chwili przyjemności.nołsens....:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Styczeń 3, 2010 co to Hipolicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Hipolicie to imię? nie wiedziałam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .o_O. Napisano Styczeń 3, 2010 Proszę o klik: http://change.menelgame.pl/change_please/1437213/ Dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Styczeń 3, 2010 nie ma chuja w miescie nie kikne w te gówno...im sorry :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Styczeń 3, 2010 tu lejo zapiszesz mnie do Twej stoipki ;) heheheh plisssss jeszcze zdążymy sie poznać....aj promes;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Styczeń 3, 2010 stopki:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Styczeń 3, 2010 co Ty stary nie sypiam z przypadkowym poznanym takze spoko maroko.... a powaznie myslisz ze chce być w tej stopie ??? eheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Styczeń 3, 2010 no i pozytywnie....tak powaznie to był żart....całkiem spierdolony ;) a i cos zauwazyłam ze nie klniesz w tym roku?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ty autorko Napisano Styczeń 3, 2010 mialas isc spac co jeszcze tu stekasz:o? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Styczeń 3, 2010 no co ty pomaranczo....never...bede tu do 4 rano heheh anouk....w sumie to nie pije w ogóle takze kac jest dla mnie nie do przyjecia ,oczywiscie dzisiaj odczuwam go mega zajebiscie , a mam nadzieje ze jutro zniknie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Styczeń 3, 2010 tu leja nie nie bylo mnie bo mowie ze 4 dni zaległam w jakims hotelu......a i nie chcialabym tego czytac bo brzydze sie słów na k,s ,itp. oczywiscie pomijajac moj dzisiejszy stan w ktorym tych słów niestety uzywam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach