Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efree

jutro do budy!!! o nieeee..

Polecane posty

jeju ja tez od kiedy pamietam jak mam wracac do szkoly po przerwie to szlag mnie trafia. jutro rano jak budzik zabudzi to bede myslec o samobojstwie... jestem w 3 liceum. na dodatek mam mega zal do siebie, nic sie nie uczylam w ta przerwe swiateczna...NIc! :( disSeEE - widze, ze tez jestes maturzystka. zastanawialam sie ostatnio zeby zalozyc tu temat dla maturzystwo 2010. w zeszlym roku byl maturzysci 2009

no jestem :) cisną nas z tą matura że nie wiem :( a mi sie nic nie chce uczyć :(

Gość mammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
to może jutro uczniowie zostańcie w domaqch, bo nam nauczycielom strasznie nie chce się pracować, a jak niktnie przyjdzie to popijemy kawkę , poplotkujemy.... Przynajmniej na dwie pierwsze lekcje nie przychodźcie, pleaseeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość leys cztery pory roku + wapń
ja to mam dopiero przejeb.ane. musze isc do szkoly i udawac ze lubie swoja najlepsza przyjaciolke,a jej nienawidze :o beznadzieja :o nawet patrzec na nia nie moge :o

to podnieś :) a najlepiej to idz za mnie na angielski i napisz kartkówkę :-P

Gość Marcinek kuku
Co wy gadaćie. Szkoła jest the best ! Ja się nie mogę nigdy doczekać jak się skończą te wszystkie durne ferie i przerwy i wakacje. Już dziś wieczorem będę się dotykać na myśl o tym jak rozkosznie będzie wstać ten kwadransik po szóstej. Na ósmą do szkółki. Jeszcze teraz sobie lekcje odrabiam specjalnie na raty rozkładam te przyjemność i podręczniki czytam. Ach wspaniale jest a wy jesteście jacyś dziwni pewnie was nikt nie lubi.

no za kolegami i koleżankami mi się teskni :) i za wychowca też ;P i ten fakt mnie tylko pociesza że ich zobacze;)

ja tez....kiedys wstawalam od razu jak budzik budzil ale teraz.... tez "za 5 minut, za 10 minut..." albo najczesciej "eee, wlasciwie to nie musze isc na pierwsza lekcje....albo na dwie pierwsze, co tam matma, w dupie mam...." . tak mi sie nie chce tej nauki i matury ze szok. ogolnie szkole jako nauke srednio lubie, ale kolezanki itp i atmosfera to jest fajnie :) aha i tez stres straszny rano mam

beattraax -- chociaż w klasie masz ludzi, których lubisz. A ja w klasie mam same puste panienki i w ogóle to całkowity brak motywacji 😭 O kurfa, ale ja się nad sobą użalam :o

Gość EERER33
JA IDE JUTRO DO GIMA... A CO?? WŁAŚNIE MOIM ZDANIEM TO GIM . JEST NAJGORSZĄ ZE SZKOŁ ..POTEM W ŚREDNIEJ TO JUŻ LUZ BARDZIEJ ..A TU ISTNY HORROR

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
jej nie chce mi sie jutro iść a jeszcze mam zagrożenie na półrocze............... i co zrobić?????????????

Chętno bym wróciła do gimnazjum. Zdaje mi się, że było łatwiej. A może chodzę do jakiegoś pojebanego LO, gdzie jest mi trudniej, a powinien byc luz :P

mi się tez nie chce i nie lubię, ale przynajmniej będzie się z kogo pośmiać :P tylko trzeba wstać rano 😭

Gość Tony Hawk
Kurwa i chuj