Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do dziewczyn

Czy chłopak 25 lat jest za stary !?

Polecane posty

Mam 25 lat i za każdym razem jak poznam jakąś dziewczynę przez internet za pośrednictwem różnych stron to one nie chcą nic więcej bo jestem za stary ! :( Cholera czy 25 lat to już wiek emerytalny ? Myślałem że dziewczyny lecą na chłopaków którzy mają już jakieś 20 parę latek.I co najlepsze , jak miałem 17-20 lat to słyszałem że jestem za młody a jak mam teraz 25 to znowu za stary :(

Gość zaloz firme kup bmw
wtedy wszystkie poleca na ciebie.

Gość i cccooo
,nie

Gość yyyyyyyyyyyyugrehfj
bo szukasz pewnie te mlodsze przed 20-stka,a dla nich wiadomo ze jestes za stary , no chyba ze masz pokazny porfel i wypasiona bryke to wtedy poleca na ciebie

Gość dossa20
macie siano w glowie...chyba wam tylko kasa chodzi po mysli. irytujace sa juz te wasze posty "kazda poleci na portfel"

Gość startowales do kobiet
w odpowiednim dla Ciebie wieku tj. do 30 i one mowily ze jestes za stary? Moze staro wygladasz? Ja mam 30 lat, ale niestety wiekszosc facetow po 25 roku zycia ma takie zmarchy i jest tak zapuszczona, ze tez sie z nimi nie spotykam... moze kup krem jakis....

pewnie trafiasz na same 15 latki ,jak miałam te 15 lat to ktoś kto miał 25 też wydawał mi sie stary ....

Gość dupppppppppppppcia
kazda

Gość envie***
to zależy do jakich dziewczyn podbijasz..jeśli to są 16-nastki to się nie dziw, że uważają Cie za starego;p aa poza tym szukanie kogoś przez neta??..hmm..nie uważam tego za najlepszy pomysł...rozejrzyj się w okół siebie, nie ma tam żadnej interesującej Cie osoby?

eeej ja mam 20 lat a moj chlopak 25 nie wiem na co mialby byc za stary. moze nie chodzi o twoj wiek tylko cos innego.

Hmm spodziewałem się takich odpowiedzi :) Już odpisuję.Mam 25 lat a wyglądam na jakieś góra 22,jestem wysokim brunetem ,podobno baaardzo przystojnym i szarmanckim z odpowiednią kulturą i tak dalej.Nigdy nie miałem problemu z dziewczynami bo zawsze miałem bardzo dobre relacje z nimi ale tak się złożyło że od pewnego czasu zasiedziałem się w domu i jakoś straciłem dawną werwę przez co szukam wybranki w internecie :)

Gość I am so sorry for you
jakiez to dziwne, ze kazdy koles piszacy na forum jest baaaaaaaardzo przystojny. Moze odrobina samokrytyki co?

Gość a te kobiety w jakim wieku
były? ja mam prawie 20 i interesują mnie tylko faceci w przedziale 25-30. widocznie miałes pecha ;)

Gość tak tak pewnie jasne
"a te kobiety w jakim wieku były? ja mam prawie 20 i interesują mnie tylko faceci w przedziale 25-30. widocznie miałes pecha ę dodaj, ze przy kasie:D

Gość trzecia czarownica
zależy dla kogo za stary,ja sama mam prawie tyle więc dla mnie nie jest za stary ;)