Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 146

Musze zapomniec albo mu o tym powiedziec

Polecane posty

Gość Kasia 146

mam 16 lat zakochalam sie w 10 lat starszym mezczyznie nie potrafie przestac o nim myslec jest bez przerwy w mojej głowie. wiem ze nigdy nie bedziemy razem bo on traktuje mnie jak mlodszą siostre, jest przyjacielem moich rodziców a teraz mieszkamy 400 km od siebie nie widzialam go juz pol roku ale to i tak nie zmienia faktu ze cos do niego czuje. Nie wiem co to jest czy milosc zakochanie moze zauroczenie ale to trwa zbyt dlugo na zauroczenie juz 2 lata. rozwazalam juz to zeby mu ot ym powiedziec ale odpada bo nie potrafilabym . Myslalam ze moze anonimowo mu napisze a on sam ise domysli kto to....byloby prosciej. prosze nie doradzajcie mi tylko czegos w stylu poznaj drugiego wyjdz z przyjaciolmi do kina nie sluchaj sentymentalnej muzyki bo to nie dziala. Ostatnio na sylwestrze mialam nadzieje ze nie bede o nim myslec ale nawet wstawiona nie potrafilam przestac. Pierwszy raz wtedy wypilam alkochol zeby chociaz na pare godzin o tym niemyslec. Co ja mam zrobic?? pomózciem

Gość Kasia 146
No i co zrobić z tym fantem - nie mam okresu, a o prezerwatywach dowiedziałm się dopiero z kącika erotycznego

Gość Kasia 146
to podszywanie sie jest zalosne

Gość Kasia 146
czasami ocieram się o kanapę wyobrażając sobie że to jego kolano...on pewnie nawet by mnie nie chcial bo by bał się że do więzienia go za to wsadzą , ale ja tego pragnę, wszystkie znajome potraciły już dziewictwo gdybym jak mogła z nim...gdybym mogła go chociaż pocałować, musnąć ach.. mam jego plakat w pokoju nawet zaraz wam pokaze http://images.google.pl/images?hl=pl&lr=&rls=com.microsoft:pl&um=1&ei=h9BAS7fsDMzJsAbWpdjkCA&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=pattinson&spell=1&start=0

Gość ja mysle ze sie zakochała
ja też się kochałem w jednej bez wzajemność 8 lat