Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martita 82

czy możliwy będzie seks

Polecane posty

Gość martita 82

Hej.Chciałam sie poradzic w pewnej sprawie.Zaczęłam sie spotykać z pewnym facetem i on zaprasza mnie na weekend do innego miasta.Mam ochoę jechać, tylko sie zastanawiam,czy nie chodzi mu w tym przypadku o seks.Co o tym myślicie.

Gość i cccooo
wszystko mozliwe

Gość martita 82
fioletowy widelec-dziękuję za twą inteligentną wypowiedź

Gość a po co się spotykać
Jeśli nie dla seksu? Kolekcję znaczków ogladać? kobieta w wieku 27 lat powinna chyba wiedziec cos niecos o zyciu?

Gość martita 82
chodzi mi o to,że spotkalismy sie dwa razy, a tu juz taka propozycja

A chcesz z nim iśc do łózka to jedź, nie chcesz to nie jedź,... jejku w czym problem, masz 156 lat, że takie masz dylematy...

się skróciło, miał byc: masz 15-16 lat ...

Gość starszy i doświadczony...
moje doświadczenia z takich spotkań są różne. Ja nigdy na pierwszym spotkaniu niczego nie prowokuję. Chce aby była miła atmosfera, dziewczyna czuła się w pełni wyluzowana. Ale... czesto dziewczyna prowokuje takie sytuacje i już pierwsze spotkanie kończy się seksem. Z jej inicjatywy. Jak jest z innymi - nie wiem.

Gość martita 82
do a po co sie spotykac: nie kazdy jest taki jak ty i spotyka sie tylko dla seksu

Gość starszy i doświadczony...
zwłaszcza jeśli bym zaprosił do siebie, nigdy bym nie naciskał na seks bo to stawia dziewczynę w niezręcznej sytuacji. Nie lubie gdy dziewczyna sie zgadza na seks tylko dlatego ze nie potrafi odmówić.

Gość martita 82
możliwy-wiadomo, wszystko jest w życiu możliwe. Chodziło mi o to czy zapraszając mnie chce od razu isc do łóżka

Gość martita 82
dzięki starszy i doświadczony,, pozdrawiam:)

Gość zapytaj go o to

Gość martita 82
a jeśli pójde z nim do łóżka to pewnie pomyśli,ze jestem łatwa, stąd mój dylemat, wiadomo, okazji bedzie duzo, tylko co potem:)

oj, nie o to chodzi czy na 1 , czy na 2, czy na 15 iśc do łózka. Nie chodzi o to czy spotykac się dla seksu, czy dla podziwiania niderlandzkiego malarstwa sredniowiecznego ? Tylko facet cie zaprasza do innego miasta...to pewnie ma jakies plany...a związek moze zaczac się od seksu na pierwszej randce i byc wartościowy i fajny, a moze byc 'do doopy" z seksem na 77 randce... NIE ma regół I to ty musisz wiedzieć czy tego chcesz, czy nie, czy facet cie pociaga, czy nie...

Gość martita 82
oj pociąga mnie jak cholera, jak nigdy dotąd:) tylko właśnie boję sie reakcji po:)

Gość martita 82
ja bardzo chcę sie zaangażowac w ten związek, bo bardzo mi na nim zalezy

Gość martita 82
Wiem, a co myślą jesli dziewczyna prześpi sie z nim juz własnie na 3 spotkaniu?

Gość marita82
a am to gdzies przespie sie z nim mam na to ochote co z tego ze mnie nie bedzie potem szanowal

Ja tam swoje lata mam... I powiem tak: Faceci w pewnym wieku tak nie podchodzą do sprawy, łatwa - nie latwa... To jest gówniarskie podejście. I zdarzyło mi sie pojśc z dziewczyną do łózka na pierwszej randce (no własciwie drugiej, bo pierwsze spotkanie trwało 30 min., bo terminy sie nie zgrały) i byłem z nią 2 lata... padnie pytanie dlaczego z nią nie jestem? Bo wyjechała, a mnie sie trochę poplatało i okazało sie, że chyba szybko nie wyjadę - a ona tam się już dobrze urządziła...ale to nie ma już nic wspólnego z tematem Zdaj się na instynkt i na intuicje...jak wyniknie naturalnie - to czemu nie, jak bedzie nachalny - to zwiewaj..i już!

Gość martita 82
ten wcześniejszy post to podszyw oczywiście

Gość martita 82
dzieki za rade a po co sie z nim spotykac:) mój lek wynika tez z tego,że jestem jeszcze dziewicą i trochę sie boje:) ale zdam sie na intuicję-dzięki:),

Gość Inne podejście dla dorosłych
Związek oparty tylko na seksie, bez związku emocjonalnego - jest nic nie wart. Związek nawet bardzo emocjonalny ale bez dobrego seksu to katorga. Związek emocjonalny buduje się długo (nawet jeśli jest to zakochanie od tzw. pierwszego wyjrzenia). Dopasowanie seksualne sprawdzić można łatwo. Dlatego, lepiej iśc szybko do łózka, bo rozstanie w związku opartym na seksie jest proste. Rozstanie w związku z silnym przywiązaniem emocjonalnym, ale bez seksu - jest bardzo bolesne

Gość martita 82
chyba jednak zdecyduje się pojechac:) a co tam:)

Gość Inne podejście - dla dorosłych
lepiej zgrzeszyć i załować, niż załowac, ze się nie zgrzeszyło

Gość do starszy doświadczony
a co to znaczy, że one prowokowały? bo wiem, że w zależności od faceta inaczej to każdy pojmuje. Jeden to, że w ogóle zgodziła się z nim umówić, drugi to, że zapłacił za coś tam, a trzeci bo się uśmiechnęła, a czwarty bo pocałowała.. 1-3 uważam, że to głupie..4 przypadek..jeśli ona sama zaczyna całować, okey można pomyśleć, że chce Jego, ale może równie dobrze chcieć tylko pocałunku. A jak tu się dogadać jak ludzie się nie znają? Więc?

Gość martita 82
no i jadę-juz zdecydowałam:)może coś głębszego sie rozwinie miedzy nami, a bardzo tego chce i potrzebuję:)