Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadwigaaaa

Czy on jest erotomanem?

Polecane posty

Gość Jadwigaaaa

Witam Was drogie forumiaczki:) Mam problem z moim mężczyzną. Za każdym razem gdy się widzimy, on chciałby się ze mną kochać. Dotyka mnie, całuje. Nie mówie, że to nie jest miłe, ale my za każdym razem lądujemy w łóżku... Nie zawsze kończy się seksem, ale zawsze robi mi dobrze paluszkiem, jeżyczkiem, stara mi się dogodzić, ale czy to jest normalne? Oczywiscie te sytuacje mają miejsce gdy jesteśmy sami, jak jetseśmy "na mieście" albo w towarzystwie, to nic takiego nie ma miejsca. Ja mam 23 lata, a on 25. Co o tym myślicie?

Jak najbardziej normalne. Widocznie bardzo mu sie podobasz i podniecasz...o do tego nie zapomina o tobie. Ciesz się.

Gość Jadwigaaaa
No ok, ale za kazdym razem? Jest to przyjemne, nie powiem, ale mam wyrzuty sumienia, ze na tyle mu pozwalam tak czesto....

Gość Jadwigaaaa
Ciesze sie, ze mu sie podobam, schlebia mi to, ale np. idziemy do przymierzalni jak cos kupuje w sklepie, to on juz ma wzwód ;/ ehh....

Mój mąż też ma wzwód, jak się schylę z gołym tyłkiem, lub jak latam z gołą dupcią. Ale ja się cieszę że po 8 latach związku wciąż tak na niego działam :p:D

Gość Jadwigaaaa
Ja lubie tego jego małego przyjaciela :P