Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariussssel

ciekawy temat damsko meski

Polecane posty

Gość mariussssel

otóz sprawa wygląda następująco. jestem facetem który ma bogata przeszlosc tzn mialem duzo dziewczyn, imprez, disco itd. Czesto byl przelotny seks bez wiekszych uczuc. Dziewczyny same mi sie pchaly do lozka ale nie w tym rzecz i nie o tym chce pisac. Byla jedna dziewczyna która mnie kochala naprawde, chciala mnie bardzo i trwalo to kilka lat, robila wszystko co chcialem itd. nie chcialem jej, naprawde jej nie chcialem. Jednak ciagle tą znajomosc ciagnelem, było łózko, spotkania, przytulanki. Wkoncu znalazlem sobie inna dziewczyna, a która tak wtedy myslaem - chcialem z nia byc. Tamta oczywiscie olalem, ona pisala na poczatku a ja to zlewalem, odpisywalem tylko zeby jej przykro nie bylo ale tak naprawde byla mi obojetna. bylem pewny ze nawet za rok czy za dwa jak napisze - to ona p[rzybiegnie do mnie. Jednak ta dziewczyna po kilku miesiacach znalazla sobie innego. sa razem do tej pory.Ja z moja wybranka zreszta tez. Na moje smsy przestala odpisywac, czasem odpisuje tak tylko na odwal sie. Probowalem do niej pisac, pytac co slychac ale mnie odpycha. Wyraznie czuje ten dystans. Ja czuje sie zazdrosny, szukam ciagle z nia kontaktu, sprawdzam jakies chore opisy na gg. Ja facet ktory kiedys ją zlewal. Nie wiem czy mam szanse ja odzyskac. z drugiej strony sam nie wiem czy chce

Gość graza b
nie wierze, ze mozna byc az tak prymitywnym. mdlawa ta prowokacja :P

Gość dossa20
dobrze ci tak