Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grudi

TESCIOWA z moich koszmarów

Polecane posty

Gość Grudi

Mam problem z swoja tesciwa mieszkamy razem od 5 lat i mówiac szczerze mam juz jej dosyc o wszysko sie czepia i i caly czas robi awantury poradzcie co mam zrobić :( :( :( dodam ze wyprowadzka nie w chodzi w gre z powodów finansowych.

Gość i cccooo
to wypicie moze razem trunku herbacianego:)

jakbym miała na głowie dorosłe bachory, które bawią się w rodzinę, a na 4 kąty ich nie stać, to pewnie też bym była wk... teściową

Gość Grudi
mam 30lat zycze tobie zeby twoja tesciowa chociaz w połowie była taka wredna jak moja to zobaczysz

Gość zabka52
Ewa 33 a ty z mamusia jeszcze mieszkasz

moja teściowa jest b. fajna może dlatego, że nie siedzę jej na łbie i w chałupie, tylko jestem na swoim

Gość zabka52
Ewa 33 pewnie starycha nie ma czasu na takiego gada jak ty

Gość zabka52
Ewa 33 to juz niegługo jak zacznie ci zatruwac zycie

Gość Grudi
ile masz lat Ewa ? ile jestes po subie i czy masz dzieci???

Gość Kasiaaaaa0000
Ja cie rozumiem moja tez jest straszna

moja też była straszna , mieszkała blisko mnie i dzień w dzien wpadała na kawki ,pierdolenie o szopenie i innne głupoty... miałam jej dość ,bo ciągle jej sie coś nie podobało... jakieś przytyki ,uwagi itd... na szczęście mam to już za sobą.....

Gość Grudi
Ewa 33 ma duze znaczenie

Gość Grudi
Koko a co sie z nia stało??? moja ma 65lat i na tamten swiat sie jeszcze nie wybiera

Gość Grudi
Nie zebym jej źle zyczyła ale zyc z nią juz nie idzie . co by człowiek nie zrobił to źle

wiesz, ja sie wyprowadziłam z domu do mieszkania wynajmowanego, jak miałam 23 lata, nie miałam męża ani dzieci i nie widzę tu żadnej korelacji tym bardziej, jak sie zakłada rodzinę, to trzeba mieć do tego podstawy, m.in. materialne a nie najlepiej - złapać męża, zrobić sobie dzieciaka i siedzieć starym na głowie i jeszcze mieć do nich pretensje o cokolwiek jak ci nie pasuje, to zabieraj manatki i zasuwaj na swoje, będziesz sobie wtedy sama do garnków zaglądać

Gość Zwnonekkoko
EWa ty widocznie byłas taka poczwara ze nikt cie nie chciał i dopiero koło 40stki złapałas slepego głupca a jego mama to pewnie wiekowa 90lataka która zyje w swoim swiecie :D Takie jka ty brzydule to juz tak mają

Gość Zwnonekkoko
swistak to ty

między innymi z jej powodu rozstałam się z mężem ... więc już nie musze jej oglądać :)

Gość Grudi
czyli hetera rozwaliła twoj związek

Gość ewa nikt cie nie lubi
Ewuniu, juz wiemy dlaczego maz odszedl od ciebie- z taka jadowita zmija trudno wytrzymac :P

Mam problem z swoja tesciwa mieszkamy razem od 5 lat i mówiac szczerze mam juz jej dosyc o wszysko sie czepia i i caly czas robi awantury poradzcie co mam zrobić -----------------pewnie dlatego te awantury robi żebyście sie w końcu wynieśli .Smutne ale prawdziwe

Gość Grudi
i pewnie wrocił do mamusi

Gość Grudi
tylko ze ona ma 5 synów i zaden z nia nie utzymuje kontaków bo wszyskim tak obrzudziła siebie nit do niej nie chodzi ani nie odwierdza wiec chyba o czyms to swiadczy

Gość Grudi
poprostu płacenie za mieszkanie na dzien dzisiejszy na niestac,poza tym zrobilismy generalny remant pientra domu i wystarczajaco pieniedzy zainwestowalismy tam by teraz sie wyprowadzac. po subie tesciowa miała to przepiac a juz 5 lat mineło i nadl nic ciagle cos wymysla by nie zrobic przepisu

Gość ewa napisz ty
po co wchodzisz na taki temat? ja nie mieszkam z tesciami i jakos nie przyszlo mi do glowy,by kogos tutaj osadzac. ty wynajmowalas, one moze chca zaoszczedzic i szybciej pojsc na swoje nie wynajmujac. moze tesciowie sa schorowani, moze nie chca mieszkac razem. powodow moze byc duzo,ale ty oczywiscie zalozylas jeden i sie cieszysz ze swojej pustej dojrzalosci. ja wiem,ze bede mieszkala z moja mama, bo jest sama i jak bedzie starsza i chora nie zostawie jej samej. tak zrobie tez w przypadku rodzicow mojego meza,bo nie wyobrazam sobie oddac rodzica, ktorego kocham, ktory wychowal mnie/mojego malzonka do domu starcow. i tez moge miec taki problem. moze wyladuje na wozku i moja mama bedzie chciala mi pomoc? moze ktos bedzie chcial sie czuc potrzebny? kiedys wielopokoleniowe domy to byla norma, zapewnienie starszym rodziny obok. szacunku i dojrzalosci przez okreslenie "starym" nie okazujesz. swoja droga- nie musisz byc tesciowa zeby sie tak zachowywac :P gratuluje poziomu chamstwa i zlosliwosci

nie zwalam winy na niej ,bo o inne rzeczy też poszło ... ale najbardziej mnie wqrwiało to ,że gadała mojemu eks takie rzeczy na moj temat ,że szok ... a on głupi słuchał mamusi ,taki maminsynek... po co mi taki facet ? mógł z mamusią sie ożenić ;)

Gość ewaaaaaaaaaaaaa33
z każdego topiku ciebie wyganaiają. a ty wszędzie sie pchasz, jak zaraza. nie masz co robić? podobno masz kochasia i jakiegoś bachora w domu. to może ugotuj im coś. albo idź chociaz odśnieżać ulice, jakiś pożytek z ciebie będzie.