Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam sedna sprawy

Co o tym myslicie

Polecane posty

Gość Szukam sedna sprawy

Mam problem..nienawidze siostry mojego faceta...ale on jak uslyszy ode mnie zle slowo na jej temat to jest na mnie zly i mowi ze przesadzam....niestety to ona zaczela i sama sobie zapracowala na taka opinie u mnie....a mianowicie to bylo tak ze ona byla dla mnie chamska i wredna..traktowala mnie jak kogos gorszego....robila z siebie taka damuleczke ze szoczek...wogule jest btaka przamadrzala kwoka....ona ma 20 lat moj facet 19 a ja 18...jestesmy ze soba 2 lata...a ona dopiero jakies 4 miesiace temu stwierdzila ze "popelnila blad mnie tak traktujac" i ze chce sie pogodzic.....;/;/ tak naprawde to gdyby nie moj faect i jego rodzice to by dalej sie tak zachowywala....terasz sucza udaje moja przyjaciolke ze mnie niby bardzo lubi....mowi do mnie slonce czy nawet kochanie...ale tylko jak ma sprawe;/;/;./wczesniej to byla taka nijaka w stosunku do nas i do swojego brata...a teraz to lazi i tylko kochany bgraciszku to i wogule takie kochane z was ptaszyny..tak gada....i wiecznie sie wychwala..a taki sprzedawczyk z niej ze szok..jak jej cos dasz to przyjaciolka jestes i wogule..i stasznie ona mi dziala na nerwy..zlalabym to gdyby nie to ze czesto u niego bywam a jego rodzice bardzo mnie lubia i czesto sie widujemy...kurde ale nie btrawie zachowania tej kwoki;/;/;/ ale moj facet tego nie rozumie;/;/;/ ueaza ze przesadzam....nie wiem moze ma racje ale ja i tak mam inne zdanie;/;/jest jeszcze wielie takich sytuacji kiedy ona przegina duzo by wymieniac......napiszcie oco o tym myslicie.....

Gość Szukam sedna sprawy
nikt nic nie ma do powiedzenia???