Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgfgfgfgf

Mam pytanie do dziewczyn o pięknej cerze

Polecane posty

Gość gfgfgfgfgfgf

Cerze, jak po retuszu w Photoshopie i skórze miękkiej aksamitnej jak pupa niemowlaka :D Jak to zrobiłyście? Dieta? Leki? Geny...?

Gość gfgfgfgfgfgf
bo ja smaruję twarz kupą i nic... :(

Gość chyba geny ..
bo ja specjalnie nie dbam i mam ładną zero pryszczy itp

Gość mysle ze u mnie geny
do tego nigdy nie myję mydlem, zawsze mleczkiem.

Gość Olli olla
Ja nigdy nie miałam trądziku, nawet w okresie dojrzewania (co o dziwo było wtedy moim kompleksem :D) I mam ładną cerę prawie przez cały miesiąc- bo tylko podczas okresu wyskakuje mi parę niespodzianek ;) Zauważyłam też, że cera mi sie psuje gdy jem sporo czekolady. Myśle, że w głownej mierzy decydują o tym geny, a po drugie- NIGDY nie chodzę spać w makijażu, zawsze dokładnie go zmywam i używam toników, dobrych kremów itp.

Gość a landrynki
unikaj ostrych przypraw,i tonik i mleczko podstawa

Gość gfgfgfgfgfgf
Co do sotatniego wpisu: dbam o siebie, a cera niestety - daleko jej do ideału.

mikrodermabrazja u kosmetyczki min 1,5L wody mineralnej dziennie(np nałęczowianka,nie żywiec,czytać dokładnie etykiety!!!) zero używek zmywać makijaż przed snem dobry krem nawilżający zero solarium mi pomaga przede wszystkim woda,szczególnie wypijana przed snem,oczywiście nie na raz 1,5 L :D

Gość Jowita1971
nie sprawdzone, ale potwierdzone skutki pięknej cery jedząc dużo karotenu (marchewek) albo maseczka z spermy, przy czym dawca tego cudnego nektaru i alg, musi spożywać dużo ananasów...... http://konkurs.fani.pl/ref.php?ref=pavlos35 pozdrawiam

ja tylko uzywam kremów mocno nawilżających ,nigdy nie miałam żadnych krost na twarzy...

Gość 123456789....
jeszcze pol rku temu wstydzilam sie wychodzic z domu przez moj tradzik. od pol roku jestem na kuracji antybiotykowej i wygladam doskonale. oby tak zostalo. teraz prawie nie musze sie malowac - jedynie sypki puder na nos i tusz na rzesy. mysle ze cera doskonala to zasluga genow w duzej mierze. mnie zdrowe odzywianie i dbanie o siebie na tradzik nie pomoglo. jak ktos super cere to tylko dzieki genom.