Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzy smród

moj dzisiejszy jadłospis-ocencie

Polecane posty

Gość duzy smród

rano-jajecznica z jednego jaja +dwie kromki Wasy z Almette, cienko posmarowane Obiad-Danio do picia-sztuk 1 wieczorem-dwie kromki Wasa z Almette, szklanka soku pomodorowego i jeden ogóras w occie i jak?Moze byc?I oczywiscie, woda, woda, woda....

Do jajecznicy mozesz dodac np pokrojona w kosteczke papryke,zdrowsze jeszcze papryka+pieczarki.

Gość duzy smród
no własnie na diecie, w sumie tak skromnie a ja o dziwo nie jestem głodna!

Gość duzy smród
sniadania i kolacje to pikus, gorzej z obiadami-ile mozna jesc gotowane mrozone warzywka?:-P

Gość duzy smród
ok, moze byc cycek z kurczaka-gotowany?bo baaaardzo lubie:-)

Kochana podaj email albo odezwij sie na moj wysle ci 3 przepisy:) Naprawde bardzo dobre.Masz internet to poszperaj;)

Gość bosanoga
Z tego co widzę to na obiad miałas danio do picia:O A potem się dziwią że nie mogą schudnąć:O

Gość buahdf
owszem, cycek z kurczaka to dobry pomysł. i niekoniecznie musi byc gotowany-poddusic tez mozesz:) myślę, że udko tez jak najbardziej-z tym ze bez skorki. Poza tym cielęcina, wołowina też są ok. Podroby drobiowe... możliwosci na prawde jest wiele.

Gość blablabla.....................
bosanoga bo jak rozumiem to od danio sie tyje 10 kilo w tydzien tak????????????????????? na diecie daniowo-jogurtowo-deserkowej schudlam kiedys 5 kilo w dwa tygodnie wiec sie palnij w łeb...

Gość duzy smród
Mgiełka,, kochana-wklej tu:-)prosze :-) Na obiad miałam Danio, bo byłam caly dzien w locie i wolałam to niz hamburgera z MD :-P

zamiast hamburgera owszem,lepiej ale ogolnie jedzenie takich znikomych ilosci jest bez sensu. sniadanie masz ok,na obiad do tych warzyw doloz mieso,rybe,ser albo jajko i bedzie ok.

Gość bosanoga
:D kobieto ty się palnij w łeb! jak będziesz se ryć metabolizm takimi 'dietami cud' to w wieku 50lat będziesz miała mega zatwardzenie i 30kg nadwagę:D Ale rób se co chcesz.

Gość duzy smród
ok, dołoze miesko itp:-)dziekuje za wszystkie rady!

Wejdz na topik TOPIK DLA KOBIET KTORE CHCA ROZPOCZAC OD DZIS NOWE ZYCIE.DIETA,PIELEGNACJA Tam na 1 stronie topiku sa przepisy

Gość duzy smród
juz tam zagladam:-)